Drauge su premjerinio šou pristatymu Lietuvai filmuojami ir pirmieji šio pramoginio šou epizodai. Filmavimas šiandien užtruks net 7 valandas ir 342 kilometrus: prasidėjęs Vilniaus Rotušės aikštėje, baigsis Baltijos jūroje.

LNK televizijos žvaigždžių išlydėti naujausio projekto vedėjai „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius 12.00 val. drauge su laimingaisiais pirmaisiais projekto prizininkais pajudės link Kauno iš Vilniaus Rotušės aikštės brangiausiu Baltijos šalyse „Ecolines“ autobusu, kuriame radistai įrengs DJ pultą. Kaune prie pilies projekto autobusas sustos paimti kitų laimingųjų, kurie iš gausybės anketas pildžiusių ir socialiniuose tinkluose žaidimuose dalyvavusių, laimėjo šią neįtikėtiną kelionę drauge su „Norim dar! – su Radistais“.

Apie 16 valandą LNK autobusas atvyks į Klaipėdą prie žvejo skulptūros, o apie 16.40 val. Basanavičiaus gatvėje Palangoje naujame lauko bare „Faces & Names“ prasidės vakarėlis su pirmuoju išbandymu projekto vedėjams J. Nainiui ir R. Mackevičiui. Ir tai dar ne pabaiga!

Kulminacinis momentas vyks Palangoje, aikštėje šalia Jūratės ir Kastyčio fontano. Jau šiuo metu kaskadininkai pluša prie šios rungties – tai bus be galo ekstremalus išbandymas abiem vedėjams, nes abu nejaučia didelės meilės aukščiui, taip pat jiems teks vilkėti superherojų kostiumus.

„Norim dar! – su Radistais“ kuriamas pagal Didžiojoje Britanijoje liaupsinamą TV projektą „Saturday Night Takeaway“ ir jo formatą, kuriam ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)