Kuriant naujas „Tobulos kopijos“ serijas A. Grudytei tenka susidurti su nemenkais iššūkiais. Vienas iš jų – intymi scena su moterimi.

Filmuotis jaudinančioje scenoje Agnei teko su kolege, aktore Brigita Arsobaite. A. Grudytė pripažįsta, kad nesvarbu, ar tokia scena kuriama kartu su vyru, ar su moterimi – pasiruošimas ir susikaupimas trunka tiek pat.

„Jaučiausi puikiai, smagiai, nes mano kolegė Brigita yra puiki, labai talentinga ir šarminga moteris. Mes labai gerai sutariame ir dar geriau jaučiamės viena šalia kitos“, – šypsosi aktorė.

Jauna ir talentinga A. Grudytė žiūrovams gerai žinoma iš tokių anksčiau per TV3 rodytų serialų, kaip „Naisių vasara“, „Vyno kelias“ ir kt. Nors pastaruoju metu aktorę dažniau buvo galima sutikti filmuojantis užsienyje, šį sezoną tarptautinę karjerą daranti moteris džiugina serialo „Tobula kopija“ gerbėjus.

„Vaidinu blogąją sesę dvynę Džanetą, kuri pasidaro plastinę veido operaciją ir tampa stiuardese Evelina. Mano planas buvo visiškai kitoks, aš norėjau pašalinti savo dvynę seserį Brigitą (akt. S. Daukšaitė), tačiau likimas susiklostė kitaip. Važiuodama patekau į avariją ir sprogus mašinai stipriai susižalojau. Todėl man ir reikėjo veido transplantacijos. Taigi dabar gyvenu svetimo veido gyvenimą“, – apie savo vaidmenį pasakoja aktorė.

Ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje sėkmingą karjerą daranti A. Grudytė dabar laukia net dviejų svarbių premjerų, kuriose įsiamžino: ukrainiečių serialo „Kvapų detektyvas“ ir rusų filmo „Ekipažas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)