Keletą pastarųjų mėnesių televizijų užkulisiuose netilo spėlionės, kas TV3 eteryje pakeis anapilin iškeliavusį aktorių Vytautą Šapranauską. Vienas garsiausių Lietuvos aktorių buvo ryškiausias muzikinio TV projekto „X Faktorius“ veidas, teisėjas.

Artėjant naujajam minėtojo šou sezonui, kūrėjai neišvengiamai turėjo spręsti klausimą, kas pakeis žiūrovų mylimą Vytautą. Skaitomiausias Lietuvos naujienų portalas DELFI dar vasaros pradžioje sužinojo, kas sės į V. Šapranausko kėdę naujajame „X faktoriaus“ sezone. Informaciją apie permainas muzikiniame TV projekte patvirtino šou prodiuseris ir režisierius Mindaugas Meškauskas.

„Sprendimą jau turime. Vytauto Šapranausko vietą teisėjų pozicijoje užims Marijonas Mikutavičius, – DELFI pirmiesiems atskleidė M. Meškauskas. - Vytautas buvo labai stiprus ir charizmatiškas, šou paliko ryškų ženklą. Bet kuris žmogus, atsisėdęs į jo vietą, būtų kentėjęs nuo Vytauto šleifo, būtų su juo lyginamas. Jeigu į šią vietą atsisėstų silpnesnis žmogus, žiūrovai sakytų, kad Vytautas buvo gerai, o naujokas - netinkamas. Reikėjo žmogaus, turinčio charizmą, kad net ir lyginamas su Vytautu būtų vienodo svorio. M. Mikutavičiaus kandidatūra buvo neginčijama. Jis labai charizmatiškas, mėgiamas, jis yra muzikantas. „X Faktorius“ yra asmenybių ir teisėjų kova. Marijonas - tinkamiausias šiai vietai“.

Tačiau kas užims „XFaktoriaus“ vedėjo kėdę ir pakeis teisėju tapusį M. Mikutavičių, buvo laikoma paslaptyje, kuri išaiškėjo tik ketvirtadienio popietę surengto visame pasaulyje populiarumo rekordus mušančio muzikinio šou pristatymo metu.

Teisėjų kėdes šiais metais, kaip ir pernai, užims Saulius Urbonavičius-Samas, dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis. Pastarasis raudonu kilimu atriedėjo peršviečiamame kamuolyje. Su motociklų palyda į pristatymą atlydėtas Marijonas Mikutavičius. Jam į parankę įsikibęs atėjo paslaptingas žmogus, apsibintavęs savo veidą.
Saulius Urbonavičius - Samas ir Rūta Ščiogolevaitė

"Jį aš sutikau palatoje, kai man operavo balsą. Todėl nežinau, ar jis moka dainuoti, bet "X faktorių" savyje tikrai turi", - savo kompanjoną pristatė Marijonas. Netrukus paslaptingasis vyras nusimetė apsiaustą, sviedė lazdelę ir nusiėmė raiščius nuo veido. Tai buvo Martynas Starkus, kuris ir tapo naujuoju projekto vedėju.

"Man labai malonu prisijungti prie šios muzikalios šeimos bei populiariausio projekto", - sakė M. Starkus.

Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo naujas muzikinio projekto vedėjas, "X Faktoriuje" šiais metais bus nemažai permainų.

"Vedėjo pozicija yra dvejopa: yra teisėjai ir yra žiūrovai. Vedėjo vaidmuo yra pakankamai subtilus, bet šioje vietoje mes pamėginsime paruošti atitinkamus numerius ir vedėjui, kuris šiais metais nebus statiškas", - sakė M. Starkus.

Prieš 14 metų Martynas, S. Urbonavičius ir Marijonas kartu kūrė kultinę "Tangomanijos" laidą. Po ilgo laiko tarpo vėl susibūrę buvę "tangomanai" džiaugiasi, kad šiame projekte jie vėl galės kartu dirbti eteryje.

Martynas Starkus

Su antruoju projektu pasveikinti savo teisėjų atėjo ir praėjusių metų "X Faktoriaus" dalyviai. "Virtuvės mitų griovėjai" pievelėje ant X formos sustatytų metalinių konstrukcijų susėdusius svečius vaišino specialiais garuojančiais ir burbuliuojančiais skanėstais.

"X Faktoriaus" pristatymo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)