Taip pat žvelgdamas į garsiausių Lietuvos politikų nuotraukas L. Malinauskas žada atskleisti, ką išduoda jų veido bruožai, kokia politinė karjera laukia. Taip pat Leopoldas atskleis, į kokius veido bruožus moterims ir merginoms atkreipti dėmesį renkantis gyvenimo partnerį.

Tačiau didžiausia „Yra kaip yra“ laidos kulminacija tapo ne kitų metų prognozės, o Giedriaus Drukteinio ir garsios dainininkės Natalijos Bunkės konfliktas.

„Miela Natalija, tau trisdešimt metų, esi du kartus išsiskyrusi – o tai jau anomalija. Visuomet savyje reikia ieškoti problemų...“, – laidoje drąsiai rėš G. Drukteinis. Tai išgirdusi N. Bunkė išbėgs iš „Yra kaip yra“ studijos.

O ką neseniai išsiskyrusiai atlikėjai pranašauja astrologai? Ar N. Bunkė tekės ir trečiąjį kartą?

Pirmąją Kalėdų dieną trečiadienį „Yra kaip yra“ metu paaiškės, ar Seimo narys ir aršiausias seksualinių mažumų priešas Petras Gražulis išties ranką Lietuvos gėjų lygos vadovui Vladimirui Simonko? P. Gražulio dovana Lietuvos gėjus pasiekė dar prieš šventes. Tai buvo džinsai su užtrauktuku užpakalyje. Kaip švenčių proga Seimo narį sveikins homoseksualai?

Taip pat laidoje sužinosime, dėl ko įsiplieskė konfliktas tarp dainininkės Oksanos Pikul – Jasaitienės ir... fotografo?

Antrąją Kalėdų dieną „Yra kaip yra“ svečiuosis vyrai, kurie jau daug metų ieško gyvenimo moters, tačiau niekaip neranda. Ko nori šiuolaikinės moterys? Ir kodėl joms neįtinka šiuolaikiniai vyrai? Taip pat vienas iš laidos svečių sukaups visą drąsą ir pasipirš žaviajai laidos ekspertei G.Gurevičiūtei. Kaip reaguos moteris į iš dangaus nukritusį meilės prisipažinimą?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (665)