Juoda spalva plaukus paryškino ir aktorius Aistis Mickevičius, TV režisierius Vytenis Pauliukaitis. Pasirodo, tokie pokyčiai – ne šiaip sau. I. Šimukauskienė susilažino su V. Pauliukaičiu, kad jeigu Erika Vitulskienė, Andrius Butkus, Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša nusidažys plaukus raudonai, ji lapkričio 19-ąją juos įvertins dešimtukus nepriklausomai nuo pasirodymo kokybės.

Savo žodžio Ieva laikėsi ir drauge su kitais dviem komisijos nariais – A. Mickevičiumi ir V. Pauliukaičiu - publiką pribloškė pertraukos metu per penkias minutes nusidažę plaukus juodai.

Tiesa, minėti šokėjai plaukus raudonai nusidažė tuomet, kai apie juos buvo filmuojamas reportažas. Nusipurkšti plaukus raudonais dažais, anot I. Šimukauskienės, juokų darbas, todėl šeštadienio vakarą ji tą panoro įrodyti visiems. Nors, anot choreografės, tai visai paprasta, V. Pauliukaitis išdavė, jog purškiama juodais dažais grimerinėje I. Šimukauskienė "klykė ir muistėsi, reikėjo tramdomaisiais marškiniais ją aprengti".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją