Vienu iš kandidatų kovoti dėl 10 tūkst. eurų prizo tapo renginių vedėjas Antanas Kanopkinas. Vos pasirodęs scenoje, jis paprašė komisijos narių užsimerkti. „Taigi mielieji, mes dabar su jumis kartu paklausysime tikrai nuostabaus kūrinio, kurį atlieka Marijonas Mikutavičius”, - tarė A. Kanopkinas, prabilęs identiškai į Marijono Mikutavičiaus panašiu balsu.

Pažinę gerai pažįstamą balsą, ploti ėmė ne tik svečiai studijoje – nuostabos neslėpė ir komisijos nariai. Iškart po A. Kanopkino atlikos dainos visi negailėjo pagyrų jo balsui. „Jei viso pasirodymo būčiau klausiusi užmerktomis akimis, kaip kad tu ir siūlei, tai man tavo balsas tikrai būtų priminęs tuos kartus, kai mes su Marijonu Pilaitės mikrorajone paryčiais užkalbindavome jau į darbą einančius žmones“, - koketiškai dalyvį pagyrė komisijos narė Asta Stašaitytė.

„Asta, jūs gi ten ir susituokę buvote?“ – paklausė laidos vedėja Inga Jankauskaitė. Ne vienas iškart prisiminė prieš 16 metų tikrą bombą Lietuvos žiniasklaidoje susproginusį įvykį, kai tuo metu leidžiamo muzikinio žurnalo „Ausis“ viršelyje A. Stašaitytė buvo „sutuokta“ su M. Mikutavičiumi.

„Tau kalbant tikrai galima galvoti, kad kalba Marijonas“, - nuostabos dėl A. Kanopkino balso panašumo neslėpė ir kita komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė. „Nevertinsiu tavo muzikinių sugebėjimų, nes neturiu tokios kompetencijos. Tu tikrai puikiai išlaikai Mikutavičiaus balsą, bet tave išdavė vienas dalykas – Marijonas tikrai nelaksto po sceną tiek, kiek tu“, - nusijuokė pirmą kartą į komisijos nario kėdę sėdęs Rolandas Mackevičius.

„Tai tu nebuvai paskutiniame jo koncerte“, - į gynybą perėjo A. Kanopkinas. „OK, atsiprašau. Bet žinai, dabar kai į komisiją priėmė, atsiras pinigėlio, gal nueisiu“, - nenusileido R. Mackevičius. „Bet dabar aš pasijutau kaip tais atvejais, kai netyčia parduotuvėje išgirsti pažįstamą balsą, ir atsisuki pažiūrėti, ar ten tikrai tas žmogus“, - pridūrė jis.

Išgirskite Marijono Mikutavičiaus antrininką: ar atskirtumėte nuo tikrojo?


Ar unikalus balsas garantuos Marijono Mikutavičiaus antrininkui vietą tolesniuose superšou etapuose? Naujojo antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ premjera ir daugybė netikėtų pasirodymų – jau šį sekmadienį, 19:30, tik per LNK!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)