Viename iš trijų didžiųjų finalų pasirodė visi septyni projekto dalyviai – jie atliko po dvi dainas. Komisija, kurią sudarė Rosita Čivilytė, Kastytis Kerbedis ir Simona Čėsnaitė, iš visų MA studentų laukė ko nors netikėto, stebuklingo – juk Kalėdos. Po pirmųjų pasirodymų gavę pylos už vienodumą, dainorėliai, o ypač Rūta, atsiėmė antrojo pasirodymo metu. „Va, čia tu atsiskleidei, buvai tiesiog pašėlusi“, - po Rūtos dainos kalbėjo K. Kerbedis ir R. Čivilytė.

Tačiau vakaro lydere tapo ne Rūta, o K. Kerbedžio favoritė, Radeikių pažiba ir scenos atradimas Eglė. Ji surinko daugiau nei 3 tūkstančius žiūrovų balsų.

Susumavus komisijos balus ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad šou palieka Nerijus su Onsa. Likę penki dalyviai – Kafka, Rokas, Rūta, Eglė ir Atas - susikaus gruodžio 28 dieną, tada vėl kris du. Geriausiųjų trejetukas dėl pirmos vietos kovos gruodžio 30 dieną, per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją