Devynios šalies garsenybės jau tris savaites dainuoja vieni kitų dainas, vertina pasirodymus ir prisimena keisčiausius nutikimus.

Irūna niekada gyvenime nepamirš incidento, koncertuojant su „Mokinukėmis” nutikusio viename vandens parke. „Buvome nepilnametės, septyniolikinės. Dainavome vandens parke kažkokiame renginyje. Tą akimirką atlikome paskutinę dainą „Melagis”. Ir iš sūkurinės vonios tik strykt – visiškai nuogų vyrų kompanija – ir išlindo. Vyrai įsilinksminę kad šoka, kad dainuoja „Tu esi melagis...” Patyrėme šoką”, - pasakoja Irūna.

Merginos tik išraudo, pradėjo kikenti, o Irūnai reikėjo dainuoti. „Muzika sau, mes – sau. Žodžiai ėmė strigti gerklėje. Juk iki tol nebuvau gyvai mačiusi vyriškų nuogumų”, - juokiasi “Dainuok mano dainą” dalyvė. Irūna priduria, kad jei dabar nutiktų panašus nuotykis, jau nebepasimestų ir žinotų, kaip išsisukti iš situacijos.

Šeštadienį išgirsime, kaip dainą „Melagis” atliks Egidijus Sipavičius. „Kai kas gali paklausti, ar man nesunku prisiversti dainuoti, atrodytų, gal kiek kvailoką dainelę? Tikrai ne. Viskas priklauso, kaip dainą pateiksi. Aš „Melagį” perdainuosiu regio ritmu”, - anonsuoja žymus dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)