Premjerinėje laidoje žiūrovų laukė tikras žvaigždžių desantas: „Lietuvos balso“ mokytojai Merūnas Vitulskis ir Inga Valinskienė, Reda ir Egmontas Bžeskai, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, „orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė.

R. Mackevičiaus žmona Ieva su pirmagimiu taip pat užsuko į projekto filmavimą. Žinomai moteriai kompaniją palaikė Jono Nainio žmona Simona Nainė ir sūnelį Motiejų prižiūrėti padėjusi geriausia draugė.

Beje, Ieva nebuvo paprasta žiūrovė, atėjusi palaikyti televizijoje debiutuojančio savo vyro. Jai ir pačiai teko užlipti į sceną ir padėti vyrams suvystyti lėlę - svečio teisėmis laidoje viešėjęs Merūnas susirungė su vedėjais, kuris iš jų greičiau suvystys lėlę.

"Mažyle, būk gera, ateik man padėti", - žmoną iš salės pakvietė Rolandas. 

„Norim dar! Su Radistais“ kuriamas pagal Didžiojoje Britanijoje liaupsinamą TV projektą „Saturday Night Takeaway“ ir jo formatą, kuriam ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)