Projekto taisyklės lieka tokios pat kaip ir ankstesniais metais: nemokančias dainuoti įžymybes ima mokyti žinomos estrados žvaigždės.

Dainuoti mokys garsiausios estrados žvaigždės

Penktadieniais 21:05 per PBK scenoje pasirodys garsūs šou verslo atstovai: Leonidas Agutinas, Fiodoras Dobronravovas, Anželika Varum, Denisas Majdanovas, Goša Kučenko, Nikolajus Rastorgujevas, Jekaterina Guseva, Albina Džanabajeva, Igoris Vernikas, Renatas Ibragimovas, Olga Prokofjeva ir kiti.

Kiekvienoje laidoje dvi mažiausiai balų surinkusios poros rizikuoja iškristi iš projekto, o jų likimus sprendžia žiūrovai salėje. Taigi, daugiau žiūrovų simpatijų pelniusi pora toliau tęsia kovą dėl nugalėtojo titulo. Didelę reikšmę projekte turi komisija, kuri ne tik vertina dalyvių pasirodymus, bet ir išsako savo pastabas, duoda patarimus. Šiemet teisėjų kėdes užims kompozitorius Igoris Matvijenko ir dainininkai Lolita bei Michailas Bojarskis.

Šou „Dvi žvaigždės“ PBK eteryje pirmą kartą pasirodė 2006 metais ir iš karto pelnė televizijos žiūrovų palankumą. Vėliau projektas pasirodė dar du kartus – 2008 bei 2009 metais. Po dviejų metų pertraukos projekto kūrėjai vėl atgaivino šią idėją ir subūrė garsenybes naujiems įspūdingiems pasirodymams.

Šmaikštusis „Parishiltonprožektorius“ grįžta pasiaštrinęs liežuvius

Iš karto po šio projekto PBK eteryje pasirodys kurį laiką atostogavęs kultinis humoro šou „Parishiltonprožektorius“. O pirmosios naujųjų metų laidos svečiais taps visų kandidatų į Rusijos prezidentus stebėtojai, su kuriais keturi garsūs komikai – Ivanas Urgantas, Garikas Martirosianas, Sergejus Svetlakovas ir Aleksandras Cekalo – kalbės ne tik apie artėjančius rinkimus.

Sėdėdami prie bendro stalo jie apžvelgs ir naujausią spaudą. Tačiau šis, iš pažiūros niekuo neypatingas procesas, jau nuo pirmųjų laidos minučių įgaus groteskišką atspalvį. Netgi pačią nuobodžiausią perskaitytą žinią vedėjai pavers iš koto verčiančia sensacija ir privers iki ašarų juoktis tiek žiūrovus salėje, tiek anapus ekrano.

„Kiekvienoje laidoje kažką mes sugalvojame iš anksto, bet labiausiai vykę pokštai – tai gryniausia improvizacija. Filmavimo dieną mes ateiname dvi valandas prieš eterį ir aptariame, apie ką galime pajuokauti. Manau, kad žiūrovai visada mato, kada mes juokiamės nuoširdžiai, o kada pasakome iš anksto sugalvotą juokelį“, – apie laidos kūrimo ypatumus pasakoja S. Sveltakovas.

Kiekvienoje laidoje apsilanko vis kitas specialus svečias. Šiame šou jau yra dalyvavusios ne tik garsios Rusijos žvaigždės, bet ir pasaulinio lygio aktoriai, muzikantai, laidų vedėjai – Mickey Rourke, Hugh Jackman, Rovan Atkinson, Mila Jovovich ir kiti. Naujienos kitu kapu – penktadieniais per PBK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją