Paskutinius kelerius metus N. Gadliauskas daugiausiai buvo matomas teatro ir kino žiūrovams. Talentingas aktorius tvirtino, kad filmuotis į žiūrovų pamiltą serialą grįžo dėl profesionalios ir pažįstamos aktorių komandos, o svarbiausia – pats to norėjo. „Jei nebūčiau norėjęs, tikrai nebūčiau grįžęs. Juk kolegos visi žinomi, visi savi, tai ir jokių „gamybinių“ problemų filmavimo aikštelėje nekyla. Dabar liko tik sulaukti rezultato ir žiūrėti kas gaunasi ar nesigauna“, – kalbėjo aktorius.

„Juk širdžiai neįsakysi, kaip tam paukščiui pasiilgusiam gimtųjų pastogių“, – apie savo sugrįžimą į kultinio serialo filmavimo aikštelę juokdamasis sakė „mamytės sūneliu“ pravardžiuojamą Robertėlį vėl įkūnysiantis N. Gadliauskas.

Aktorius neslėpė džiaugsmo, jog filmavimo aikštelėje sutiko ir „Moterys meluoja geriau“ senbuvius, vėl seriale besifilmuojančius aktorius – M. Jampolskį ir R. Rudoką: „Mane labai džiugina tai, kad grįžau ne vienas. Kaip tik vakar turėjome pamainą kartu su Mariumi ir Ramūnu, tai apsikabinome nesibodėdami vienas kito“.

Kalbėdamas apie naująjį „Moterys meluoja geriau“ sezoną aktorius išliko paslaptingas ir detalių neatskleidė. „Apie personažą labai komentuoti nenoriu, tegul žiūrovai žiūri ir sprendžia, ar Robertas pasikeitė, ar visgi liko toks pats. Žiūrovai visada gali tikėtis visokių netikėtumų, intrigų bei netikėtų posūkių. Juk toks ir yra scenaristų ir kūrėjų uždavinys – mus, vienokius ar kitokius, įdomiai žiūrovui pateikti, kad jam būtų smalsu, kas bus toliau. Dėl to ir kuriame žiūrovams“, – šypsodamasis sakė aktorius.

N. Gadliauskas pripažino, kad televizijoje jį išpopuliarino būtent Robertėlio vaidmuo, kuris tapo visų šalies damų numylėtiniu. Pasak aktoriaus, jis nesikrato televizijos užklijuoto Robertėlio štampo ir pokštauja, kad jiedu yra neatsiejami: „Kaip čia jums pasakyti, na aš turbūt toks pats durnas, kaip ir Robertėlis, mes gi neatsiejami, nėra ko slėpti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)