„Man atrodo, kad emocijų temperatūra „Lietuvos balse“ visada labai aukšta jau vien dėl to, kad antro šanso nėra. Ypač trečiajame etape, kur jau ir kelias netrumpas nueitas, bet ir pergalė dar ne taip arti, kaip norėtųsi. Tai verčia dalyvius mobilizuotis, susikaupti, pranokti, priblokšti... O čia ir prasideda visas įdomumas, nes ima lįsti savybės, kurių, ko gero, nė vienas nenorėtų parodyti“, − sako didžiausio ir populiariausio Lietuvoje gyvos muzikos projekto vedėja.

Pasak Ingos, tokiame fone dar ryškiau šviečia tie, kurie tiksliai žino, ko ir kur jie atėjo.

„Juk pergalė pati savaime – jokia vertybė ir beatodairiškas jos siekimas dar nieko nepavertė tikru nugalėtoju. Žaviuosi jaunais, lengvais, talentingais žmonėmis, kurie nori dainuoti, o ne tapti „žurnaline žvaigžde“, − pasakoja Inga.

Trečiąjį „Lietuvos balso“ etapą – nokautus – Inga ves viena, be savo partnerio Rolando Vilkončiaus. Projekto vedėjai nusprendė trumpam išsiskirti – Rolandas vedė projekto dvikovas, o Inga ėmėsi diriguoti nokautams. Puikiai derantis televizinis tandemas neabejotinai susitiks per finalines, tiesiogines „Lietuvos balso“ transliacijas kiekvieną gruodžio šeštadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)