Pristatydama komisijos narius, aktorė kreipėsi į vieną iš jų - Rolandą Vilkončių, pavadindama jį komisaru, tačiau netrukus pasitaisė. „Koks tu komisaras, tu – mano meile. Kitais metais švęsime bendro darbo dvidešimties metų jubiliejų“ , – apie savo scenos partnerį šiltais žodžiais atsiliepė Inga Jankauskaitė, vos prieš dvi savaites kartu su R. Vilkončiumi vedusi „Lietuvos balsą“.

Projekto filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Naujajame LNK projekte „Supermiestas“ susikaus 10 miestų komandos, paskirstytos į du pogrupius. Kauno kapitonė bus Natalija Bunkė, Vilniaus - Jogaila Morkūnas, Klaipėdos - Giedrius Savickas, Plungės - Mantas Stonkus, Šiaulių - Andrius Butkus, Telšių - Deivydas Zvonkus, Radži – Panevėžio, Alytaus- Asta Pilypaitė, Marijampolės- Irūna Puzaraitė, o Katažina Zvonkuvienė vienys Lietuvoje gyvenančius kitataučius komandoje „Intermiestas“

Miestų komandos susirungs dainos, talento, sporto rungtyse, bus specialios varžybos tarp kapitonų ir provokacijos miestiečiams rungtis.

„Supermiesto“ komisijoje dirbs Rolandas Vilkončius, Asta Baukutė ir Giedrius Drukteinis. Komisijos nariai dalins širdis, o žiūrovai balsuos skambindami telefonu.

Miestų komandos kovos ne tik dėl supermiesto titulo, bet ir dovanos, kuri bus skirta visiems miestelėnams – praėjusį sezoną šou laimėjusi Klaipėda dovanų gavo vaikų žaidimų aikštelę prie Danės upės.

„Supermiestą“ ves Inga Jankauskaitė ir radistai Jonas Nainys bei Rolandas Mackevičius. Kol radistai atostogauja, laidos vairą laikinai perėmė sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis.