Seksualumo nestokojanti dainininkė tikino: „Tikrai galėčiau būti laidos vedėja. Kitaip nebūčiau atėjusi pasibandyti. Beje, tai ne pirma laida, kurią man tektų vesti.“

Kadaise, kaip pripažino, Indrė, TV3 kanale vedė laidą „Laikykis“. Tačiau ji griežė ne pagrindiniu smuiku. „Ten man reikėjo gražiai pastovėti, o čia daugiau pasišnekučiuoti tektų“, – įvertino skirtumus ji.

Tiesa, laidos vedėjos krėslą jau išmėgino ir jos scenos partnerė bei neišskiriama bičiulė Greta Lebedeva. Paklausta, ar nebijo konkurencijos, Indrė atsakė trumpai: „Mes su Greta esam kaip sesės. Tiek Greta, tiek aš džiaugsimės viena kitos sėkme.“

Primename, kad dėl vedėjos darbo laidoje jau varžėsi Jolanta Leonavičiūtė, Justė Zinkevičiūtė ir Greta Lebedeva. I. Burlinskaitė – ketvirtoji šio konkurso, kurio rezultatą lems žiūrovų balsai, dalyvė.

Kol vedėja nėra išrinkta, jos postą šalia Simo Stankaus ir Mindaugo Papinigio užima J. Leonavičiūtė. O jau šį pirmadienį 19.30 val per TV3 pamatysite ir pirmų trijų pretendenčių bandymus.

Galutinis balsavimas įvyks vasario 23 dieną. Tuomet iš kelių savo jėgas išbandžiusių dalyvių TV žiūrovai išrinks tik vieną vedėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)