25 metus švenčiančios organizacijos „Gelbėkit vaikus“ direktorė Rasa Dičpetrienė dėkoja kiekvienam paaukojusiam vaikams, kuriems visuomenės dėmesio, šilumos ir pagalbos reikia labiausiai.

„Svetimų vaikų nėra, visi vaikai yra mūsų, - po koncerto susijaudinusi kalbėjo R. Diččpetrienė. - Žmonių ir įmonių paaukoti pinigai bus skirti mūsų globojamiems 33 vaikų dienos centrams, kuriuos lanko apie tūkstantį vaikų iš rizikingų ar valstybės remiamų šeimų. Pinigų užteks ir sunkiausiai gyvenančioms šeimoms, kurių vaikai lanko šiuos dienos centrus. Kartais tiek nedaug reikia, kad šeima atsitiestų ir kibtų į gyvenimą vardan vaikų“, - sako R. Dičpetrienė.

Dienos centrų idėją sveikina ir akcijos globėja Prezidentė Dalia Grybauskaitė. „Tokių dienos centrų turime daug Lietuvoje, bet jų, deja, dar reikia. Nes čia vaikai tikrai jaučiasi laimingi, galėdami būti kartu, jausti šilumą ir priežiūrą. Todėl kviečiu visus dalyvauti akcijoje, kuri suteikia vaikams viltį, džiaugsmą, o svarbiausia – svajonių išsipildymą”, - laidos metu sakė LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Penktą kartą rengiamas koncertas kaip niekad daug pritraukė ir žinomų žmonių, kuriems labai svarbu prisidėti prie labdaringos akcijos. Renginyje, kurį daugiau kaip keturias valandas vedė Rūta Mikelkevičiūtė, Daiva Tamošiūnaitė, Žygimantas Stakėnas ir Giedrius Leškevičius, dalyvavo ir savo istorijas pasakojo vaikystėje be tėvų augęs dainininkas Radži, Simona ir Jonas Nainiai, grupės „Pop ladies“ narės ir daugelis kitų žinomų atlikėjų, kurie nėra abejingi tiems, kam labai reikia pagalbos. Žinoma šokėja Tina į renginį atlydėjo savo mamą, kuri globoja net 11 vaikų.

Jūsų dėmesiui – paramos koncerto akimirkos:

Likimo nuskriaustiems vaikams galima aukoti ir kūrybingai. Kaune PLC „Mega“ auga žmonių statoma gerumo siena: piešdami ant plytų – jie aukoja „Gelbėkit vaikus“ organizacijai, globojančiai vaikų dienos centrus.

„Norim paraginti visus griauti abejingumo sienas ir kartu statyti „Gerumo plytų sieną“, taip prisidėdami prie pagalbos vaikams, kuriems labai jos reikia“, - sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės Baltic RED rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Per mažiau nei porą mėnesių tikimasi surinkti apie 10 tūkstančių eurų, reikalingų vaikų dienos centrams gyvuoti. Išpieštos plytos keliaus į Paparčių vaikų dienos centrą, kur iš gerumo plytų išaugs dar vienas priestatas.

Aukoti vis dar galima skambinant 1416 (auka 1 EUR) ir 1418 (auka 3 EUR)