Garsaus dainininko Žilvino Žvagulio sūnums Ąžuolui ir Ryčiui atrodo gyvenimas nepašykštėjo nieko – Ąžuolui dar tik 31 metai, o jis jau sukūrė šeimą su dainininke Ineta Puzaraite, sūpuoja neseniai gimusią dukrą ir vadovauja prabangiam austrių ir šampano barui. Tuo metu 29-erių Rytis, draugauja su grupės „Magnit” nare Laura Navikaite ir vadovauja populiariam kokteilių barui Vilniuje.

Ąžuolas ir Rytis Žvaguliai jau nuo ankstyvos paauglystės žinojo, kad jų gyvenimas bus susijęs su barais ir restoranais. Karjerą jie pradėjo būdami dar visai jauni Anglijoje, kur ilgą laiką gyveno su mama Regvita ir jos antruoju vyru anglu. 13-metis Rytis įsidarbino automobilių parkuotoju, o jo vyresnysis brolis Ąžuolas tapo indų plovėju.

Ilgą laiką gyvenę Anglijoje, Ąžuolas ir Rytis tikina, kad Lietuvoje jiems labai gera. Jiedu neketina emigruoti, Ąžuolas jau svarsto apie antrąją atžalą, Rytis galvoja apie vestuves, o abu kartu jie svajoja atidaryti dar daugiau barų ar restoranų. Tiesa, jie norėtų verslo, kuris priklausytų tik jiems, o ne tėčiui Žilvinui Žvaguliui.

Garsus dainininkas Vaidas Baumila su broliu Donatu taip pat atrodo neišskiriami. Nors Donatas jau sukūrė šeimą, jo brolis savo išrinktosios vis dar ieško. Vaidas Baumila visuomet buvo vadinamas užkietėjusiu viengungiu. Tačiau dabar dainininkas sako svajojantis apie darnią šeimą ir pulką vaikų. Tačiau išrinktosios jis vis dar neranda. Kol kas jis savo išrinktąja vadina karjerą, bet paklaustas, ar sutiktų paaukoti karjerą dėl mylimosios jis drąsiai sako, kad be abejonių.

Puikus pavyzdys šeimos puoselėjimo klausimais jam buvo brolio Donato šeima. Donatas Baumila, pasitraukęs iš pop scenos ir palikęs audringą naktinį gyvenimą, tapo pavyzdingu šeimos vyru. Jis atsisakė alkoholio ir vakarėlių, tad daugiausiai laiko praleidžia su žmona Daine ir dukra Smilte.

„Kai palikau tą koncertinį gyvenimą, atsisakiau alkoholio, atsirado daugiau laiko namams ir šeimai, atsirado ryšys, santykiai tapo kitokie”, - tikina Donatas. Nors su žmona Daine jie oficialiai išsiskyrę, tačiau gyvena kartu. Buvęs dainininkas sako, kad jaučiasi išsilakstęs, tad dabar pagrindinis jo rūpestis yra šeima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)