„Kvepia tokiu baisiu atsisveikinimu, visi ašaroja, bet reikia džiaugtis, kad toks projektas buvo ir yra. Juk jis suteikė tiek džiaugsmo“, – teigė projekto „Delfinai ir žvaigždės“ komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Jis metė iššūkį projekto vedėjai Gabrielei Martirosianaitei, kuri nuolat kartojo, jog pavydi dalyviams, kad jie gali pasirodyti su delfinais, su jais bendrauti.

„Vis sakote, kad pavyzdžiu, pavyzdžiu. Tai pati nerkite į baseiną, kas jums trukdo?“ - gražuolę provokavo V Pauliukaitis.

Mergina bandė teisintis, jog negali nerti į vandenį, nes sugadins dizainerės Agnės Kuzmickaitės suknelę. Tačiau V. Pauliukaitis projekto vedėjai perdavė hidrokostiumą, tad jai nebeliko argumentų išvengti vandens.

Projekto vedėjai padėjo treneris Tomas. G. Martirosianaitė drąsiai nėrė į baseiną ir pademonstravo kelis triukus.

„Kokie mes beširdžiai, kad dalyvių po pasirodymų vis klausdavome, kai jie jaučiasi. Tai nenusakoma, tik dabar tai supratau“, – išnėrusi iš baseino susijaudinimo neslėpė gražuolė.

Projekto vedėjas Marijus Žiedas ją ne tik pagyrė, bet ir žodžiais gnybtelėjo. „Vis tiek tau svarbiausia buvo nesusigadinti šukuosenos“, – juokavo M. Žiedas.

Juokų šeštadienį Klaipėdos delfinariume buvo mažai, nes ir vedėjai, ir komisija, ir ypač patys dalyviai jautė didžiulį jaudulį, mat žvaigždės kovojo dėl teisės patekti į finalą, jie suvokė, kad jų pasirodymas gali būti paskutinis. Todėl jų pasirodymų tema buvo padėka delfinams.

Pasirodymai buvo ypač jaudinantys ir originalūs. Panašu, kad dalyviai į juos sudėjo visus savo jausmus.

Choreografo Aurelijaus Liškausko pasirodymą komisiją įvertino kaip patį geriausią iš visų, kuriuos jis sukūrė.

Ašarojanti Liepa Mondeikaitė neslėpė, kad jai labai sunku atsisveikinti su tais, kuriuos beprotiškai įsimylėjo. Liepos kalbą vis nutraukdavo ašaros.

Šokėjas Dmitrijus Popovas teigė, jog po šio projekto jis tapo kitu žmogumi – supratingesniu, drausmingesniu, labiau mylinčiu.

„Aš dėkinga už tą jausmą, kai apkabini delfiną, ir atrodo, kad visas pasaulis prisipildo meilės. Tos akimirkos visą gyvenimą liks mano širdyje“, – nors ir labai susijaudinusi, bet laiminga buvo choreografė Kristina Navickaitė-Tina.

Vienintelis Ramūnas Vyšniauskas, kaip įprasta, nestokojo humoro jausmo. „Geriausia tai, kad esu klaipėdietis. Todėl nesvarbu, kaip baigsis projektas, bet kada galėsiu atvykti delfinariumą, su treneriai pasikepti mėsytės, pabendrauti“, – dėstė R. Vyšniauskas.

Sekmadienį Klaipėdos delfinariume bus filmuojama paskutinė projketo „Delfinai ir žvaigždės“ laida – finalas, į kurį komisija atvėrė kelią K. Navickaitei-Tinai, L. Mondeikaitei ir A. Liškauskui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)