Atvirame interviu gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ dainininkės ir drabužių kūrėjos vyras, buvęs krepšininkas, o dabar verslininkas R. Alijevas atvirai prisipažins, kad Goda tikra princesė, kurią jis lepina kiekvieną dieną.

„Ji nori, kad aš ją pagirčiau, palepinčiau. Ji pastato save į tokią princesės padėtį, o aš jai uždedu tą karūną. Jei moteris laiminga šeimoje, tai visi laimingi. Aš jai daug kartų kartojau, kad mūsų šeima turi prasidėti nuo moters. Jei moteris bus nelaiminga ir į pusryčius ateis be šypsenos, susiraukusi, ta diena visiems bus bloga“, – šypsodamasis atviraus R. Alivejas.

Du vaikus auginantys sutuoktiniai pasakos, kad juos sieja begalinė meilė ir pagarba, tačiau G. Alijevos vyras prisipažins, kad nors jo žmona šiuo metu prioritetą skirią šeimai, tačiau pažinties pradžioje ji buvo išlepinta ir norėjo, kad visas dėmesys būtų skirtas tik jai.

„Sakyčiau, labiau išlepinta buvo. Kaprizinga, galbūt čia per gražiai pasakyta... Būdavo su ja į restoraną nueini, užsisako kažką: „Nenoriu, apsikeičiam.“ Nu gerai, apsikeičiam. Šiek tiek mano pavalgo. Tada vėl: „Ne, grąžink man mano“. Būdavo taip pradžioje, bet susitaikai su tuo“, – draugystės pradžią su Goda šypsodamasis prisimins R. Alijevas.

Gyvenimo būdo laidoje vyrui antrins ir pati dainininkė. Garsi moteris neslėps esanti itin karšto būdo: „Aš esu pakankamai karšto būdo. Tą sekundę galiu labai daug pasakyti, labai negražiai pasakyti, galiu išsiburbuliuoti. Aišku, lėkštės nedūžta, nes man jų labai gaila, aš jas pati rinkausi, man jos labai gražios. Bet būna taip, kad aš sau leidžiu nevaldyti savęs, o jis nugesina mane.“

Aštuonerius metus šalia žinomos moters gyvenantis Rolandas savo mylimąją lepina iki šiol: stengiasi lydėti ją į kiekvieną koncertą, dovanoja gėles, neša kavą į lovą. Tačiau tik laidoje „Raudonas kilimas“ jis prisipažins, kad nėra lengva šalia turėti žymią ir gražią žmoną.

„Ne tiek žymią... Nelengva turėti gražią žmoną. Gražią žmoną turint, reikia saugoti ją. Negali paleisti vėjais, nes atsipalaiduosi ir tos moters nebeliks. Turi saugoti ją, prižiūrėti, lepinti, mylėti“, – šįvakar 18 val. TV3 eteryje kalbės Rolandas.

R. Alijevas apie savo žmoną:
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)