Į sceną G. Ivanauskas, įkūnijęs Lolitą Zero, žengė apsivilkęs spindinčią aukso spalvos suknelę, užsidėjęs ilgų plaukų peruką ir galvą padabinęs didžiuliais raudonais ragais.

Energingą pasirodymą vainikavo iš didžiulių ragų pasirodžiusios liepsnelės.

„Man atrodo, kad šis pasirodymas yra vienintelis, apie kurį norėsime pasisakyti visi. Tai buvo įspūdinga. Išties, Lolita, Jūs šįvakar spindite. Pagaliau atsipalaidavome, šis pasirodymas parodo, kad kartais nebijome būti ironiški, galime pakvailioti. Nebūtina į viską žiūrėti jautriai. Tai vienintelis pasirodymas, kuris jau dabar yra išbaigtas“, – sakė komisijos narė Justė Arlauskaitė-Jazzu.
"Eurovizijos" filmavimas

R. Zilnys patikino nemanantis, kad šis kūrinys nukeliaus iki Kijevo, bet kad jis sulauks didelio susidomėjimo – nė neabejoja.

„Jei visai rimtai. Stilistika – super, ypač šitame parodijos žanre. Viskas skaniai padaryta“, – sakė muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

Muzikologas Darius Užkuraitis baiminasi, kad kai kurie „Eurovizijos“ žiūrovai gali pasibaisėti Gyčio pasirodymu.

„Visuomet yra pavojus išsiųsti tai, ką tik ką matėme. Bet tuo pačiu – pasirodymas padarytas stilingai“, – komentavo D. Užkuraitis ir pridūrė, kad Lolita žiopčioja tiesiog nuostabiai.

Trečiosios atrankos dalies filmavimų akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)