Kas atsitiko, kad karjeristė atvyko į Tenerifę ir tapo atsiskyrėle? Kodėl vietoje madingų vakarėlių ji pasirinko naktis po atviru dangum ir tokią vienatvę, kad šokti belieka tik su savo šešėliu?

Agnės oloje – vos keli daiktai, tarp jų akiai neįprastas įrenginys. „Tai nedidelė saulės baterija“, – pasakoja moteris. Ją lietuvė naudoja, kad pakrautų mobilųjį telefoną ir nedidelį radijo aparatą. Muzika jai padeda nesijausti vienišai nuo miesto gerokai nutolusioje vietoje. Oloje ji glaudžiasi jau beveik metus ir ją jau spėjo pritaikyti kukliam gyvenimui.

Agnė oloje nesijaučia vieniša. Ji jau nebenustemba, kai naktį pajunta per jos kūną lakstančias peles. Ir nors daug kam šie gyvūnai sukeltų pasibjaurėjimą, Agnė jų visai nebijo. „Būna ant manęs užlipa, bet man labai patinka jų kojytės šaltos, taip užlipa ir žiūrinėja, labai faina“, – pasakoja moteris.

Tačiau dar neseniai Agnės gyvenimas buvo absoliučiai kitoks. Laidoje „Emigrantai“ ji atvirai pasakos apie tai, kaip iš Londono atsidūrė Ispanijoje. Kaip pastovų darbą, gyvenamą vietą bei automobilį išmainė į atsiskyrėlišką kasdienybę. Tuo metu Didžiojoje Britanijoje finansiškai Agnei nieko netrūko. „Gyvenau normaliai, kaip visi“, – sako ji, dairydamasi po savo dabartinį būstą.

Tačiau savaitės išvyka Velso miškuose Agnę visiškai pakeitė. „Grįžau į darbą ir pirmą dieną negalėjau nustoti verkti, man buvo taip bloga nuo viso to, ką darau ir taip trūko visos tos ramybės, tos gamtos“, – tikina lietuvė. „Gal kas mane pavaidins keistuole“, – juokiasi Agnė. Bet tai, ką apie ją galvoja kiti, jai jau seniai neberūpi. Neįtikėtina Agnės istorija „Emigrantuose“ – šį antradienio vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)