Visuomet kukli, elegantiška ir itin moteriška komisijos narė Eglė Juozapaitienė ryšis avantiūrai – per savaitę ji ne tik neatpažįstamai pakeis savo konservatyvų įvaizdį, bet ir, padedama komisijos pirmininko Algio Ramanausko, išmoks groti bosine gitara.

„Iš pradžių man buvo šokas. Gitaros niekada net rankose nelaikiau, ką jau kalbėti apie grojimą. Stygos storos, pirštus skauda, o ritmas intensyvus ir greitas“, – prisipažins E. Juozapaitienė.

Viskas prasidėjo nuo to, kad baletą pradėjęs šokti Vitalijus Cololo iššūkį metė savo kolegei. Eglė Juozapaitienė nepasimetė ir iššūkį priėmė. Maža to, ji uoliai ruošėsi pasirodymui – visą savaitę repetavo drauge su Algiu Ramanausku. Patarimų žmonai negailėjo ir garsus operos solistas Vytautas Juozapaitis. Visada kandus Algis Ramanauskas jau po pirmos repeticijos gyrė Eglę.

„Repetuoju kasdien iki paryčių. Pirštai pūslėti, o namiškiai jau ima kreivai žiūrėti. Nieko nepadarysi, turiu ištesėti duotą pažadą. Negaliu sau leisti pasirodyti blogai“, – užkulisiuose guodėsi komisijos narė.

Ne tik scenos naujokų, bet ir jau pripažintų Lietuvos grandų neprognozuojamos avantiūros – jau šį penktadienį projekte „2 minutės šlovės“ 19.10 val. tik per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją