„Merūnas žinojo mano charakterį, kad aš tikrai galiu tą padaryti – spjauti, bėgti, lėkti, ir pasakyti: „Ačiū, pabuvau, užteks“. Bet jis man savo meilę įrodė. Jis buvo vyras, kuris tinkamu momentu sugebėdavo paimti mane už rankos ir tyliai paduoti tą kulką....“, - pasakos E. Vitulskienė.

Moteris prisimins laiką, kai muzikiniame TV projekte išgarsėjus Merūnui, po padidinamuoju visuomenės ir žiniasklaidos stiklus pateko ir ji.

„Mane aptarinėjo nuo A iki Z: nuo plaukų spalvos iki kūno sudėjimo, kokia aš – gera, ar bloga, protinga ar nelabai. Baisiausia buvo, kad kur kas skausmingiau į tai reagavo mūsų artimieji, kurie girdėjo daug daugiau, nei mes. Sunku juos įtikinti – nereaguokit, kai šukės sminga. Reikėjo to išmokti. Tačiau nužliumbi porą „rozų“, ir išmoksti... “, - pasakos Erika.

Skaudžių komentarų Erika neslėps sulaukianti ir dabar. Tiesa, jie moters nebeskaudina. „Per pastarąjį dešimtmetį užsiauginau storą odą...“, - teigia Erika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)