Pati Džordana labai nesureikšmina savo skrydžio ant A. Sabonio rankų ir intensyviai ruošiasi mažiau nei po mėnesio Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiam K95 šou – įspūdingam renginiui, skirtam Lietuvos krepšinio 95-erių metų jubiliejui.

Būtent pasirengimas balandžio 23 dieną vyksiančiam jos bei A. Sabonio susitikimui ir atgaivino 2004-aisiais rengtos „LKL Žvaigždžių dienos“ prisiminimus. Tuomet Dž. Butkutė susirinkusiems į Kauno sporto halę sudainavo dainą, kurioje buvo tokie žodžiai – „Ir aukštai aukštai iškels, kad parodytų kur tu“.

Dainininkė prisiminė: didelėje krepšinio salėje tarp aukštaūgių sportininkų, šokinėdama apsivilkusi gerokai per didelius marškinėlius, pažymėtus 11 numeriu, ir net avėdama aukštakulnius, ji pasijuto kiek nejaukiai. Skambant muzikai Dž. Butkutė priėjo prie A. Sabonio. Supratęs dainos žodžius kaip raginimą, krepšininkas paėmė smulkutę dainininkę ant rankų ir pakėlė aukštai.

Matyt, šis dviejų ryškių asmenybių ūgių kontrastas labiausiai ir įsiminė krepšinio sirgaliams.

Kol kas Dž. Butkutė neatskleidžia, kuo muzikos ir sporto mylėtojus palepins balandžio 23 d. Ji tik užsiminė, kad pasirodymas bus toks pats ryškus kaip mėgstamiausia Lietuvos sporto šaka.

„Žalgirio“ arenoje rengiamoje krepšinio šventėje vyks ne tik įspūdingas koncertas, bet bus apžvelgta beveik šimtametė populiariausios Lietuvos sporto šakos istorija, įvertintos labiausiai nusipelniusios krepšinio asmenybės ir komandos, padovanojusios sirgaliams įspūdingiausias pergales ir geriausias emocijas. Kuri rinktinė verta visų laikų geriausios komandos vardo? 2003-iųjų komanda, laimėjusi Europos auksą? Ar 1992 m. olimpinis dvyliktukas, Barselonoje išplėšęs bronzą ir sugrąžinęs Lietuvą į pasaulio krepšinio elitą? Kuris krepšinio treneris vertas visų laikų geriausio stratego titulo? Kas geriausias 95-mečio krepšinio metraštininkas, o kas – geriausias komentatorius? Tai nuspręs patys krepšinio sirgaliai.
Į krepšinio istoriją įeisiančio K95 šou su Marijonu Mikutavičiumi priešakyje bus apdovanoti 95-mečio geriausieji, o susirinkusiųjų į Kauno „Žalgirio“ areną lauks ir trys grandioziniai šou, kuriuos kartu su žinomais kviestiniais svečiais ir ryškiausiais krepšinio veidais ruošia didžiausios scenos žvaigždės: Linas Adomaitis, Džordana Butkutė ir po dvejų metų pertraukos į Lietuvos sceną sugrįžtantis SEL.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)