Prieš atrankas realybės šou kūrėjai pasakojo, kad projekte laukiami tie, kuriems scena – ne naujovė. „Mūsų tikslas, kad realybės šou dalyvautų jau su muzika ir scena susidūrę, tačiau dar plačiajai auditorijai nežinomi talentingi žmonės, kuriems tereikia tik vieno laiptelio iki populiarumo viršūnės“, – sakė šou prodiuseris Dominykas Kubilius.

Pretendentų pasirodymus stebėjo kompetentinga komisija, kurią sudarė ir žinomi veidai – kompozitorius Deivydas Zvonkus, muzikantas ir prodiuseris Lukas Pačkauskas, dainininkas ir vokalo mokytojas Povilas Meškėla ir kiti.

Po savaitgalį vykusių įtemptų atrankų D. Zvonkus tikino, kad drąsiausiai pasirodo ne itin gabūs žmonės: „Tokia tradicija jau susiklosčiusi, kad tie, kurie yra negabūs, yra patys drąsiausi – jie ateina ir pjauna šalia tono tiesiai tau į veidą. Tačiau reikia juos atkentėti ir tarp jų bandyti išsirankioti vieną kitą perliuką. Tik tiek, kad talentingesni žmonės būna kuklesni.“

„Sprendžiant pagal pirminę atranką, yra tokių, kurie tikrai sudomino, tačiau tik nuo jų priklauso, ar projekto eigoje jie įrodys, kad tikrai yra kažko verti“, – sakė D. Zvonkus.

Atrankose buvo galima išvysti daugybę žmonių iš skirtingų miestų, skirtingų tautybių, pažiūrų, amžiaus grupių, profesijų – nuo nekilnojamo turto agentų iki profesionalių barmenų. Savo jėgas išmėgino net užsienyje esantys atlikėjai, su kuriais komisija bendravo „Skype“ programa.

Pirmosiose atrankose pasirodė ne tik muzikuojančių scenos naujokų, bet ir tokių, kurių veidus gatvėje jau galime nesunkiai atpažinti. Viena jų – vasarą vykusiame realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvavusi Aistė Jankauskytė. Nors projekto ir nelaimėjo, mergina išgarsėjo sekso skandalu – po iškritimo sugrąžinta į projektą pasidavė aistrai su kitu šou dalyviu Renaldu.

Tačiau šį kartą, merginos teigimu, ji norėjo pasirodyti visai kitokia. Nuo mažens dainuojanti Aistė atskleidė, kad šis projektas taptų galimybe viską pradėti iš naujo. „Noriu, kad žmonės mane pamatytų kitokią. Čia galėčiau parodyti, kad esu gera ir nesiveliu į skandalus. Mane skatina ir mama – ji tiki mano meile muzikai“, – sakė A. Jankauskytė.

„Aš – superhitas“ atrankose pasirodė ir Rubina Zmuidinaitė, daugeliui pažįstama iš prieš aštuonerius metus vykusių Didžiosios Britanijos „X Faktoriaus“ atrankų. Tiesa, tuomet Rubina su savo seserimi patyrė visišką fiasko, buvo supeiktos komisijos, o pasirodymo vaizdo klipas „Youtube“ sparčiai išplito – turi 3,6 milijono peržiūrų.

Rubina Zmuidinaitė

„Ten buvo komedija, nes mums padarė vyrišką tonaciją, su kompiuteriu pažemino balsą. Jau 8 metus stengiamės, kad video būtų ištrintas, bet nieko nepasiekiame. Aš jaučiausi prastai, juk esu atsakinga ir už jaunesnę seserį, komisija pašiepė Lietuvą. Net kreipiausi į Dalią Grybauskaitę, kad padėtų klipą ištrinti, kreipiausi į advokatus, bet noriu susitarti be teismų“, – pasakojo R. Zmuidinaitė.

Dėl skandalo mergina net pakeitė vardą – iš Vaidos tapo Rubina, nors po kurio laiko nusprendė vėl senąjį vardą susigrąžinti. Realybės šou „Aš – superhitas“ R. Zmuidinaitė nusprendė sudalyvauti dėl neblėstančios meilės dainavimui, o galimų pašaipų teigė nebijanti.

„Aš nebijau jokių pašaipų – apskritai nieko nebijau. Esu stipri liūtė – mano toks zodiako ženklas, o čia yra šou – privalai turėti storą odą“, – sakė R. Zmuidinaitė.

Savaitgalį vykusios realybės šou atrankos – dar ne paskutinės. Atrinktų dalyvių laukia tolesni išbandymai, kuriuos įveikę gaus galimybę tapti išskirtinio muzikinio projekto dalimi. Jau netrukus net dešimties laimingųjų lauks kasdienės repeticijos, gyvo garso koncertai su grupe, 24 valandas per parą juos stebinčios kameros ir neribotos galimybės tapti tikra žvaigžde.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)