Geriausia TV laida kolegos išrinko Andriaus Tapino „Pinigų kartą“. Geriausia TV laidos vedėja tapo Rita Miliūtė, geriausiu TV žurnalistu – Linas Balsys. Jis rengia reportažus ne tik naujienų laidoms, bet ir laidai „Arti toli“. Kaip specialusis TV projektas daugiausia kolegų balsų gavo Neringos Čereškevičienės laidos „Tele bim-bam“ 15-kos metų sukakties koncertas.

Geriausia radijo laida jau antrus metus iš eilės tapo „Ryto garsai“, geriausia radijo žurnaliste šiemet pripažinta Audra Čepkauskaitė. Geriausia radijo programos „Klasika“ laida kolegos išrinko „Muzikos dėžutę“, o 2005-ųjų radijo projektu – Dariaus Užkuraičio kuruojamą „@radiją“. Jis pagerbtas ir kitoje nominacijoje – kaip LRT metų atradimas už kartu su Juliumi Juchnevičiumi rengiamą radijo laidą „Antroji pavara“. Šiemet atsiradusioje nominacijoje „LRT profesionalas“ už iniciatyvumą ir efektyvumą pagerbta LR programų direktorė Guoda Litvaitienė.

„Didžiuojamės, kad dirbame kartu su šiais žmonėmis, kaip ir visais kitais, mažiau matomais ir girdimais, bet be kurių radijas ir televizija negalėtų normaliai dirbti – inžinieriais, operatoriais, vairuotojais, montažo ir garso režisieriais – juk jų dėka LRT įrodo esąs solidus ir patikimas nacionalinis transliuotojas. Džiaugiuosi, kad šie metai visų jūsų dėka buvo ypač sėkmingi. Lietuvos televizija, atlikdama švietėjišką musiją, sugebėjo keliais procentais padidinti reitingus ir sėkmingai konkuruoti su komerciniais kanalais“, - „bitinukų“ šventėje sakė LRT generalinis direktorius Kęstutis Petrauskis.

Metų palydėtuvių šventėje neapsieita ir be humoristinių nominacijų. „Metų migrantu“ paskelbtas TV kanalais sėkmingai migruojantis Edmundas Jakilaitis, „metų fraze“ – radijo žurnalisto Giedriaus Krušnausko į eterį paleista frazė „kaktusas (vietoje „kalakutas“) užsikrėtė paukščių gripu“. Jam kolegos padovanojo „Kaktusų enciklopediją“. „Metų siuntiniu“ pripažintos lygintuvo dėžėje keliavusios regalijos, už kurias Rita Miliūtė nuo kolegų gavo detektyvą „Ketvirtoji ranka“. „Metų daina“ LRT darbuotojai išrinko grupės „Lipnūs maharadžos pirštai“ dainą „Nušoviau...“. Ją transliavęs Deividas Jursevičius dovanų gavo knygą „Šiurpių nusikaltimų pėdsakais“.