Kad televizijos ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė ir politiku tapęs jos sutuoktinis Dainius Budrys skiriasi, žiniasklaidoje buvo skelbiama dar prieš trejus metus. Tačiau oficialios poros skyrybos įvyko vos prieš kelias savaites.

Pasak Daivos, likus vienai su dukra sunkiausia buvo išmokti gyventi vienai.

„Man tai buvo didelis išbandymas, nes aš absoliučiai per savo gyvenimą nebuvau susidraugavusi su vienatve. Labai daug dienų prašydavau, kad pas mane vakarais kažkas ateitų ir būtų su manimi, vakarieniautų, su manimi kalbėtųsi, galbūt pas mane miegotų kokia draugė....“, - prisimena D. Tamošiūnaitė.

Tuo metu kita garsi moteris, taip pat nesenai oficialiai išsiskyrusi merginų grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė pirmą kartą prieš televizijos kameras prabils apie naują širdies draugą, teisininką Mindaugą Urboną.

37-erių dainininkė pokalbio metu atrodys švytinti iš laimės – ko gero taip geriausia būtų apibūdinti Ingridą šiuo metu. Tačiau, pasak Ingridos, tik artimiausi draugai žino, ką jai teko išgyventi pastaruosius kelerius metus, kai po dešimt metų trukusios santuokos nusprendė skirtis su sutuoktiniu Andrejumi Velijevu. „Buvo dienų, kai norėjosi pasislėpti po kaldra, ir niekur nesirodyti... todėl, eidama į sceną, kaskart užsidėdavau kaukę. Priešingu atveju, vargu ar būčiau išgyvenusi..“, - pasakos Ingrida.

„Ar esu įsimylėjusi? Taip...“, - sakys Ingrida.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)