Sportiškas vyras nepaleido ir vedėjų – anot jo, vadinamą „krokodiliuką“ reiktų atlikti trise ir parungtyniauti, kuris spartesnis. Vedėjas Rolandas iš pradžių šalinosi: „Jūs darykit. Aš pafilmuosiu.“ Visgi atkaklus mokytojas įkalbėjo ir jau po kelių akimirkų salėje sėdėję žiūrovai gėrėjosi ištreniruotu mokytoju kūnu. „Aš viena ranka pamėginsiu pašokinėti“, – pranokti pats save norėjo Donatas.

Po kaitinančios rungties vedėjai nenorėjo paleisti mokytojo ir paprašė scenoje atlikti dar kelis triukus. „Jei nepasiseks dainininko karjera, cirkas visuomet manęs lauks“, – juokėsi scenos profesionalas. O prieš atlikdamas savo jau legendinį tapusį suktuką – jis pabrėžė, kad ateityje gerbėjus nustebins ir kitais akrobatiniais triukais. Kokioms dar avantiūroms vedėjai išprovokuos D. Montvydą? Kas nugalėjo „krokodiliuko“ rungtyje? Visa tai sužinosite jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)