Visada besišypsanti ir gerą nuotaiką aplinkiniams dovanojanti atlikėja prisipažino: „Iš tiesų ši daina gimė prie Marijono Mikutavičiaus namų, tačiau istorija buvo kita. Ji gimė po Marijono gimtadienio, kai šventėme dvi paras. Iš visų gimtadienio vakarėlio dalyvių likome tik aš, Marijonas ir vienas aktorius. Prie tuometinio „Nemuno“ gastronomo mes ėmėme dainuoti trim balsais, ir šitaip gimė ši daina.“

Vienas iš Donaldos Meiželytės draugų Justinas Lapatinskas sakė, kad iš pradžių Donaldos atžvilgiu nebuvo nusiteikęs labai draugiškai: „Mes susipažinome kariuomenėje, prieš šešis mėnesius. Mano požiūris į Donaldą buvo labai kreivas, tikriausiai tam įtaką padarė jos atliekamos dažnutės, o galbūt Seimas. Kartą ji mane paėmė šeštą valandą ryto, mes turėjome važiuoti į Ruklą.

Aš prieš šitą kelionę buvau nusiteikęs prieštaringai. Galvojau, kad tyliai pasėdėsiu ir kaip nors iškęsiu tą valandą. Įlipęs į mašiną labai nustebau, nes mane pasitiko labai pozityvus, besišypsantis žmogus. Donalda yra labai tikras žmogus. Jeigu ji pyksta, tai pyksta, jeigu džiaugiasi, tai džiaugiasi. Labai norėčiau tokių žmonių pažinoti daugiau.“

Jau šį penktadienį laidoje „Auksinė daina“ Donalda Meiželytė atliks savo geriausių dainų dešimtuką. Visos šios atlikėjos dainos neįtikėtinai nuotaikingos, todėl, ko gero, bus sunku apsispręsti, kuri verta nugalėtojos titulo. Žiūrovai už, jų nuomone, „auksinę” Donaldos dainą galės balsuoti visos laidos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją