BTV laidoje „Komikų klubas“ rungiasi dvi komikų komandos, kurios kiekvieną kartą pakviečia prie jų prisijungti garsius Lietuvoje žmones. Šįkart laidos autoriams teko kaip reikiant sunerimti, nes visai filmavimo grupei laukiant, D.Martinaitis niekaip nesirodė. Galiausiai pavykus su juo susisiekti paaiškėjo, kad chuliganai išdaužė „VRS kameros“ vedėjo automobilio stiklą.
Nors ir suprasdami keblią D.Martinaičio situaciją, laidos kūrėjai labai prašė jo kaip nors atvykti – juk kitaip visas filmavimas būtų žlugęs. Galiausiai nuvykęs į policiją ir sutvarkęs visus formalumus, D.Martinaitis atlėkė į studiją su automobiliu be galinio stiklo.

Tačiau laidos žiūrovai apie o nuotykius net neįtars – „Komikų klube“ jis buvo kaip visada šmaikštus. Tik menkutė prasitarta užuomina leido suprasti, kad jam ši diena nebuvo tokia kaip visos. Galbūt, kaip kompensacija už nesėkmę, D.Martinaičiui bus pergalė laidoje „Komikų klubas“...

Laidoje taip pat dalyvauja Raimondas Šilanskas, Raimondas Bingelis, Vitalijus Cololo ir Laima Tamulytė. Laidos vedėjas – Arūnas Orlauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)