Komisijos narė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė dainavo kūrinį iš kino filmo, miuziklo „Muzikos garsai“, pritariant visiems chorams.

„Chorų karų“ komanda pasakoja, kad po praėjusios laidos, kurioje uždainavo svečiai iš Latvijos – „Walters and Kazha“, sulaukta daug skambučių ir pageidavimų, kad projekte pasirodytų ir daugiau dainininkų iš Latvijos.

Šio sekmadienio vakarą be latvių nebuvo apsieita – tiesa, šįkart scenoje skambėjo ne jų balsai: dainininkas Lauris Reiniks „Chorų karų“ dalyviams atsiuntė populiarią Raimundo Paulo dainą iš kino filmo, kaip iššūkį chorams. Dainą atliko komisijos nariai Vytautas Lukočius ir Vitalijus Cololo.

Šiaulių choras „Chameleonas“ stebino daina iš lietuviško kino filmo „Dičiaus karjera“, kuriame pagrindinį – ūkininko sūnaus Vlado – vaidmenį atliko Šiaulių dramos teatro aktorius Sigitas Jakubauskas. Jis prisidėjo ir prie savo miesto choro pasirodymo.

Panevėžiečių choras „Vanilinis dangus“ pasirinko dainą iš Oskaru įvertinto animacinio filmo „Ledo šalis“, tuo tarpu Kauno „Plieninis“ choras su „Thundertale“ atliko žinomo lietuviško serialo dainą. Jonaviškių „Pavasario“ choras atgaivino kino filmą „Vaikai iš Amerikos viešbučio“, o Lietuvos Aklųjų choras „Feniksas“ kvietė prisiminti garsiąją operą „Pilėnai“.

Sekmadienį „Chorų karuose“ uždainavo ir dainininkai, užgimę beiišgarsėję šiame projekte. Projekto kūrėjai ir žiūrovai prisiminė, kaip antrasis „Chorų karų“ sezonas suvedė Katažiną Nemycko su Stano. Tada moteris dainavo Stano vadovaujamame „Tarptautiniame“ chore.

vakaro metu pasirodė ir Liepa Mondeikaitė, kadaise tapusi Telšių „Smaragdinio“ choro, vadovaujamo Deivydo Zvonkaus, nare. Superžvaigždės Kate Perry dainą užtraukė Julija Jegorova, kuri žiūrovus savo balsu taip pat žavėjo pačiuose pirmuosiuose „Chorų karuose“ su „Šampaniniu“ Kauno choru.

Sekmadienio svečiais tapo ir grupės „Dar“ merginos, dainavusios Panevėžio „Žaliajame“ chore, kuriam vadovavo Mia, taip pat – „16Hz tribute“, buvę Kauno „Studentiškame“ chore, „El Fuego“, kurių vokalistas Paulius Bagdonavičius dainavo Edmundo Seiliaus vadovaujamame Marijampolės „Mėlynajame“ chore.

Daugiau „Chorų karų" akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)