eteryje jau septintosios populiariojo projekto laidos tema – „Lietuviški hitai“.
Specialiai dvidešimt metų švenčiančiai televizijai TV3, kurios šūkis „Mano TV3. Čia šviesu!“, skirta „Chorų karų“ laida žiūrovams dovanojo ir legendinę maestro Stasio Povilaičio dainą „Vėl, švieski man vėl“. Šį nemarų hitą drauge su jungtiniu projekto choru atliko į eterį grįžęs Vytautas Šapranauskas. DELFI jau rašė, kaip dėl ligos aktoriui bei laidų vedėjui teko kelias savaites praleisti ligoninėje.

Studijoje sugrįžusį Šaprą išvydusi Inga Jankauskaitė neteko amo, o choristai pradėjo jį fotografuoti. "Ingute, mes iki chorų pabaigos nebeiškrisim", - žadėjo jai V. Šapranauskas. "Karlsonas pagaliau grįžo namo", - džiaugėsi aktorė. "Grįžo ir daugiau nebeišskris", - užtikrino ją laidų vedėjas.

"Chorų karų" laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šmaikštusis Mindaugo Stasiulio personažas Saulėnas atliko naują lietuviškos estrados dainininko Laimučio Purvinio hito „Tėviškei“ versiją. Jam prie klavišinių talkino V. Šapranauskas ir šokėja Ineta Stasiulytė. 

Studijoje Vytautas atrodė kiek ramesnis, nei paprastai, tačiau parako vyrui netrūko. Užkulisiuose jis laidė sąmojus ir, kaip visada, mėgavosi aplinkinių dėmesiu. Ir fotografams papozavo nutaisęs šmaikščią veido miną. 
Vytautas Šapranauskas

Tiesa, kadangi studijoje nebeliko Jurijaus Smorigino, aštrialiežuviui Šaprui nebeliko su kuo "pasipešioti". Todėl į žodžių dvikovą jis iškvietė M. Stasiulio personažą Saulėną, kurį tiesioginiame eteryje ne kartą pasiuntė su anglišku keiksmažodžiu.

Dėl išlikimo šį savaitgalį kovėsi Vaidos Genytės Policijos choras, Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, projekto „ŠarkA“ merginos ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Stano benamių choras Spindulys. „Chorų karų“ dalyvių šioje laidoje laukė ir egzaminas.

Po pasirodymų komisijos vertinimu pirmąją vietą užėmė Vilniaus Šachmatinis choras. Mažiausiai balų komisija skyrė Stano Spindulio benamių chorui. Žiūrovai aktyviausiai palaikė kauniečius. Mažiausiai balsų atidavė už dainuojančius policininkus.

Susumavus dviejų savaičių rezultatus paaiškėjo, kad "Chorų karus" palikti turėjo V. Genytės policininkų choras. Muzikinio projekto lyderiais tapo Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“. Antroje vietoje liko panevėžiečiai. Stano choras - trečioje. Ketvirta vieta atiteko "šarkų" suburtam vilniečių chorui.

"Ačiū jums, kad mus palaikėte. Lenkiuosi ir prieš jus, mieli policininkai", - palikusi projektą dėkojo V. Genytė.
Vaidos Genytės Policijos choras

">

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (536)