Tiesa, šįkart Neringai su tikromis lietuvių šeimos problemomis susidurti neteko – mat gelbėtoja ji tapo tik prieš komiško televizijos serialo „Bruto ir Neto 2“ filmavimo kameras. Pasak aktore tapusios moters, vaidindama šiame seriale ji prisiminė darbą televizijoje, kuomet ne visada galėdavo jaustis saugi.

Jau trečiadienio vakarą TV3 žiūrovai turės galimybę išvysti dar vieną apie du nutrūktgalvius draugus – Bruto ir Neto – pasakojančio serialo seriją, kuriame epizodinį vaidmenį atliko ir N. Mažeikienė. „Aš ir vėl buvau gelbėtoja. Nuo ko turbūt ir pradėjau savo karjerą ir dabar taip trumpam grįžau į praeitį“, – šypsodamasi sakė moteris.

Tai jau ne pirmoji N. Mažeikienės patirtis filmavimo aikštelėje, todėl paklausta, ar buvo šiltai priimta kūrybinės komandos, ji tikino besidžiaugianti aplinkinių profesionalumu.

„Manau, kad esu labai draugiška, komunikabili ir tai jau nėra pirmas darbas – jau esu vaidinusi ir kituose serialuose. Tai visada mane traukia, visada įdomu, o dar įdomiau dirbti su šios srities profesionalais. Savęs profesionale šioje srityje nelaikau, esu mėgėja, kuriai filmavimo aikštelėje tikrai labai smagu. Man vaidyboje įdomiausia tai, kad gavęs vaidmenį į jį turi įsijausti ir tu gali būti labai bloga, gali būti neištikima, pikta ir ant tavęs niekas nesupyks, niekas nepasmerks, nes tai jau nebe tu, tai – tavo personažas“, – sakė N. Mažeikienė.

Prisimindama darbą netikėtumų kupinoje laidoje „TV Pagalba“, N. Mažeikienė pasakojo, kad seriale nufilmuota scena – iš tiesų panaši į tas, su kuriomis jai tekdavo susidurti. Tiesa, serialo filmavimo aikštelėje pavyko išvengti realių grėsmių ir pavojų.

„Iš tikrųjų tai buvo net labai panašu į tai, kas vykdavo tada, kai aš dirbau „TV Pagalboje“. Pakliūdavome į tokias situacijas, kai tie žmonės, pas kuriuos važiuodavome būdavo ir pikti, ir agresyvūs. Kai kurios darbo situacijos būdavo net pavojingos ir nežinodavai, kuo viskas gali baigtis. Seriale ir atsidūriau panašioje situacijoje, tik pagal scenarijų jau žinojau, kad tikrai manęs neužpuls“, – atviravo N. Mažeikienė.

Moteris neslėpė, kad darbo televizijoje jau pasiilgo, tačiau pasirinkimo iš jos pasitraukti nesigailėjo – leido laiką su šeima: „Viskas priklauso nuo pasiūlymų. Aš turbūt per ilgai užsibuvau motinystės atostogose, bet labai džiaugiuosi, nes daug laiko galiu skirti savo šeimai, vaikams. O tokios patirtys įneša į mano gyvenimą kažką įdomaus, kitokių spalvų.“

„Bet, kaip sakoma – nereikia varyti Dievo į medį, nes gyvenime visko neturėsi. Jei šiandien aš galiu labai daug laiko būti su šeima, tai kol kas turiu mažiau darbo, jeigu aš kažkada labai daug dirbsiu – prarasiu dalį laiko šeimai. Gyvenime žmogus niekada neturės visko, bet aš į tais stengiuosi žiūrėti labai teigiamai ir priimti tai, ką man duoda gyvenimas. Tuo džiaugiuosi ir esu laiminga“, – dar pridūrė žinoma moteris.

Seriale „Bruto ir Neto 2“ ir toliau pagrindinius personažus įkūnija Jonas Gricius ir Šarūnas Banevičius. Kartu su aktoriaus Vaidoto Martinaičio kuriamu Praneliu iš didelio noro praturtėti jie užsiima nelegalia veikla bei staiga tampa įtakingiausio mafijozo ir miestelio įgaliotinio medžiojamais žmonėmis. Du draugai – Bruto ir Neto – gyvas pavyzdys, kaip galima nuolatos atsidurti netinkamoje vietoje ir netinkamu laiku. Antrajame kriminalinės komedijos sezone įsimintinų personažų laukia dar daugiau nenuspėjamų̨ nuotykių, iki ašarų̨ juokingų situacijų ir, žinoma, meilės peripetijų...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)