„Mano gyvenimas buvo svajonių gyvenimas ne todėl, kad aš jame kažką turėjau. Mano gyvenimas buvo svajonių gyvenimas todėl, kad aš buvau apdovanota labai įvairiom patirtim. Prisiliečiau prie šlovės, pinigų, ir pasaulio”, - šį šeštadienį laidoje „Bus visko“ pasakos Jūratė.

Jūratės gyvenimas primena filmo scenarijų. Prieš dvidešimt metų, būdama trečio kurso studentė, ji ieškojo papildomo darbo. Užėjusi į vieną reklamos agentūrą, visiškai atsitiktinai pataikė į naujos TV laidos vedėjos atranką. Buvo ieškoma holivudinio įvaizdžio gražuolė, visos pretendentės turėjo pasipuošti proginėmis suknelėmis ir vakariniais makiažais.

Su kasdieniais vasariškais drabužiais ir sportiniais bateliais atvykusiai Jūratei buvo pasiūlyta išbandyti jėgas. Pasirodžiusi paskutinė, ji nurungė du šimtus varžovių ir gavo darbą. Jau kitą dieną jai buvo nušviesinti plaukai ir moteris tapo žvaigžde.

„Į šou pasaulį įšokau kaip į šaltą upę. Faktas, kad šiandien nebūčiau kas esu, jei ne ši patirtis, bet klausimas, ar rinkčiausi pakartoti... Skaudu prisiminti, kaip aš išgyvenau dėl to, ką rašė žiniasklaida. Man buvo skaudu, kad buvau pristatoma ne tokia, kokia buvau iš tikrųjų, - laidoje atviraus Jūratė. – Graži, tai durna, graži, tai kvaila, o jeigu dar su turtingu vyru, tai net nevartosiu to žodžio! Barakuda, štai gražesnis žodis”.

Gerbėjai ir spauda noriai aptarinėjo Jūratės santykius su penkiolika metų vyresniu turtingu verslininku, kurie po dešimties metų nutrūko nepasibaigę santuoka. Nors moteris galėjo mėgautis lengvabūdišku ir nerūpestingu gyvenimu greta stipraus vyro, šiandien džiaugiasi, kad niekada to nedarė ir sako: nebuvo nė dienos, kad nedirbčiau.

Jūratė Bitinaitė

„Nesu ta mergina, kuri siekia tekėti ar gimdyti vaikus, kad užsitikrintų savo ateitį. Namus įsigijau pati, ne turtingas vyras padėjo”, - atviraus Jūratė aprodydama nuosavą butą sostinės centre.

Laidoje moteris parodys, kokias kasdien naudojamos priemonės padeda išsaugoti grožį. Papasakos, kokius aliejus rinktis norint, kad neatsirastų strijų, o veidas būtų lygus lyg dvidešimtmetės. Šešerius metus gyvenusi ant lagaminų, skraidydama tarp dvidešimt penkių šalių, paskutinius porą metų gražuolė leidžia Indijoje, kur atrado ramybę ir savo pašaukimą - holistinius gydymus.

„Pusantrų metų neturiu namų. Jeigu manęs paklaustų, kur tu gyveni, atsakyčiau, kad niekur. Aš dabar dirbu su potyrių kelionėmis, žmonių grupėmis iš Lietuvos, Prancūzijos ir Vokietijos. Padedu žmonėms atrasti tai, ko pati ilgus metus neradau”, - apie naują veiklą laidoje „Bus visko“ pasakos J. Bitinaitė.

Moteris prisipažins, kad paskutinius keletą metų vis galvojo, ar ji tikrai laiminga ir daro tai, ką nori daryti. Moteris įsitikinusi, kad mūsų fizinio kūno savijauta tiesiogiai susijusi su dvasiniu kūnu, todėl turime rūpintis abiem ir savo internetinėje svetainėje dalinsis potyriais, atradimais, seminarais bei gydomosiomis stovyklomis.

Užsiimdama nauja veikla Jūratė surado ir meilę - vyrą, kuris užsiima holistiniais gydymais. Žvelgiant iš šalies, atrodytų, kad iki pilnos laimės trūksta tik vieno – vaikų. Tačiau moteris atkerta: „Džiaugiuosi, kad jų dar neturiu” . Jūratė įsitikinusi: jei likimas ją apdovanos nauja gyvybe šiandien, ji bus kur kas geresnė motina, nei ja būtų buvus prieš dešimt ar penkiolika metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)