Į žiniasklaidos akiratį Justina pateko po to, kai ėmė susitikinėti su buvusiu dainininkės Natalijos Bunkės sutuoktiniu, 16 metų vyresniu verslininku Danieliumi Bunkumi. Tiesa, dvejus metus trukusi draugystė nutrūko, o vos po trijų mėnesių, pernai vasarą, verslininkas pristatė naują draugę, 19 metų jaunesnį modelį Viktoriją.

Justinai vos 24-eri, tačiau ji sako, kad tikisi sutikti sau skirtą vyrą bei sukurti didelę šeimą, tačiau prisipažįsta, kad širdies draugo kol kas neturi.

„Lietuvoje dauguma vyrų, ypač turtingų, į moterį žiūri kaip į prekę...., - sakys Justina. - Patyriau tai pati, beveik kasdien sulaukiu žinučių socialiniame tinkle ar net skambučių. Vyrų pasiūlymai labai atviri“.

Tačiau tokius vyrus Justina pateisina. „Dėl to kalti ne vien vyrai, kaltos ir moterys, nes jos leidžia būti perkamos...“, - pasakoja Justina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)