Atvirame interviu gyvenimo būdo laidai viena ryškiausių moterų Lietuvoje, dainininkė, aktorė ir renginių vedėja D. Meiželytė prasitars, kad pastarieji penkeri metai jai buvo ypač sunkūs, žinomą moterį buvo apėmusi begalinė apatija viskam.

„Aš pasiekiau psichologinį dugną, kai apatija apima kiekvieną tavo kūno ląstelę ir tu nenori nieko. Tu supranti, kad tau viskas nusibodo, kad viskas yra beprasmybė... Kas iš to? Vis tiek mus vieną dieną pakas“, – Donalda prisipažins, kad tokios mintys jos galvoje pradėjo suktis po to, kai per penkerius metus, po ilgų kančių ligoninėse, ji neteko ir tėčio, ir mamos.

Dėl užgriuvusių skaudžių išgyvenimų D. Meiželytę buvo apnikęs begalinis liūdesys, o mintis, kad reikėtų pasirūpinti savimi, ji vijo šalin. Taip, pasak moters, jos svoris pasiekė kritinę ribą: „Kai tau užeina liūdesys ir tu nesidžiaugi gyvenimu, tuomet tu nenori judėti. Tu nori tik gulėti, žiūrėti kokį nors serialą ir daugiau nenori nieko. Tada nejudi ir valgai.“

Tačiau Donalda prisipažins, jog išgyvenusi netekčių skausmą vieną dieną suprato, kad pats laikas pradėti rūpintis savimi. Moteris pradėjo sportuoti, pakeitė mitybą ir atsisakė alkoholio. „Vietoje saldumynų dabar valgau džiovintus, citrusinius vaisius. Atsisakiau alkoholio, nusipirkau atsilenkimų tiltelį“, – savo lieknėjimo paslaptį laidos žiūrovams atskleis D. Meiželytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)