Naujienų portalo DELFI skaitytojai turi unikalią galimybę rinkti savo favoritą. Kuris atlikėjas pasirodė geriausiai šioje laidoje? Balsuokite už jums labiausiai patikusį „Muzikinės kaukės” dalyvį!

Kuris „Muzikinės kaukės” dalyvis jums patiko labiausiai?

Ruslanas Kirilkinas – Robbie Williamsas.

Ruslanas Kirilkinas po filmavimo prisipažino, kad jam buvo labai malonu įkūnyti šį garsų atlikėją iš Didžiosios Britanijos.
Irena Starošaitė - Danutė Neimontaitė

„Manau, kad ji buvo labai užsispyrusi ir darbšti moteris. Aš pasistengsiu jai nenusileisti“, - prieš pasirodymą sakė Danute Neimontaite virtusi Irena Starošaitė. Jos išvaizdos pokyčiai pribloškė komisiją. I.Starošaitė sulaukė daug komplimentų.

Viktoras Malinauskas – Andrea Boccelli

„Juokai, juokais, tačiau man net ir dėstytojai sakydavo, kad atsimerkčiau kai dainuoju“, - komentavo antrą kartą aklą pasaulinio lygio žvaigždę įkūnijęs atlikėjas.

Liepa - Gangman style

Atlikėjai Liepai Mondeikaitei vėl teko gilintis į savo vyriškąjį pradą, kuris buvo storas, populiarus ir dar korėjietis.
Soliaris - Dima Bilanas

„Sunkiausia su šia nesveikai talentinga žvaigžde yra tai, kad jis turi tiek daug ekspresijos savyje, kad kartais visa tai, ką jis sukuria ant scenos atkartoti atrodo beprotiškai sunku“, - prieš pasirodymą komentavo Soliaris.

Renata Norvilė - Roxette

Roxette virtusi Renata Norvilė tiesiog apkerėjo komisiją. „Man rodos tau jau pats metas trumpai kirpti plaukus“, - komentavo komisijos narys Aistis Mickevičius. Ar sutinkate su jo nuomone?

Ramūnas Rudokas - Arvydas Vilčinskas

Komisijos narius įtikino Ramūno Rudoko virtimas Lietuvos estradinio pasaulio legenda Arvydu Vilčinsku. Balsuokite jei sutinkate su komisijos nuomone, kad Ramūnui Rudokui pavyko visiškai pamėgdžioti A.Vilčinsko balsą?

Donalda Meiželytė - Stasys Povilaitis

Ar jus įtikino Donaldos Meiželytės Stasio Povilaičio versija?

Viktoras Malinauskas – Ray Charles

Lietuviškos estrados legenda Viktoras Malinauskas įkūnijo JAV bliuzo legendą Ray Charlesą. Pasibaigus pasirodymui visa komisija prieš atlikėją ir jo talentą nulenkė galvas.

Liepa – Laimutis Purvinis

Niekas nesitikėjo, kad graži ir trapi mergina taip tikroviškai suvaidins... Laimutį Purvinį ir taip meistriškai atliks jo legendinę dainą apie tėviškės vingį. Publika Liepai skandvo „Bravo”, o A. Valinskas pakomentavo: „Liepa, nekritote veidu į purvą”.

Soliaris – Elvis Presley

Užkulisiuose Soliaris klausinėjo: „Kaip jį (Elvį Preslį) suvaidinti?”, tačiau kai išėjo į sceną, abejonių neliko. Soliariškas Elvis Presley akimirksniu pakerėjo komisijos nares Violetą Mičiulienę ir Kristiną Kazlauskaitę. „Elviškai velniškai gerai,” – taip Soliario pasirodymą komentavo komisija.

Renata Norvilė – Veronika Povilionienė

Renata Norvilė į sceną išėjo gražiu tautišku kostiumu. Gražuolei teko pabūti Veronika Povilioniene.
Beje, Renata sulaukė netikėtų komisijos priekaištų. „Tau reikėtų naikinti liemenį,” – šmaikštavo Violeta Mičiulienė.

Ramūnas Rudokas – Mango

Aktoriui Ramūnui Rudokui teko kaip reikiant pasistengti – įkūnyti legendinės grupės „Mango” narę Rimą. „Už savo puikų įvaizdį dėkoju ir Renatai, kuri man paskolino kojines,” – po pasirodymo kitai šou dalyvei Renatai Norvilei dėkojo R. Rudokas.

Donalda Meiželytė – Bonnie Tyler

Buvusi Seimo narė Donalda Meiželytė vienam vakarui tapo garsiąja roko žvaigžde Bonnie Tyler. Prikimęs balsas, ilgi plaukai ir uždeganti daina “It’s a Heartache”. „Sveika sugrįžusi į sceną,” – po pasirodymo Donaldą sveikino komisija.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)