Didžioji diena, balandžio 1-oji, jau čia pat. Tiesiai iš sostinės tiesioginį TV3 eterį sudrebins tradicinė, ceremonija. Didžiausi metų įvykiai, ryškiausi politikos ir visuomenės veikėjai bus įvertinti ir apdovanoti jau šešioliktą kartą.

„Auksiniai svogūnai“ pirmą kartą vyks cirke. „Kodėl? Pasirodo, jog sunkiausia grįžti prie savų šaknų – ten, kur gimei. Juk politikoje vieni yra dresuotojai, kiti – finansiniai žonglieriai, treti – tik pranešėjai, o dar kiti – viso politinio cirko trupės savininkai. Mes atskleisime, kas yra kas“, − žada ceremonijos autorius ir vedėjas Arūnas Valinskas.

Ne mažesnė intriga kasmet būna ir tai, kas taps linksmiausios apdovanojimų ceremonijos vedėjo pora. Šįkart A. Valinskas tiesiog maudysis moterų dėmesio spinduliuose. „Auksinius svogūnus“ su juo ves talentinga aštrialiežuvė Beata Tiškevič-Hasanova, o apdovanojimus – svogūnus – laureatams dalins išskirtinio grožio dainininkė Indrė Burlinskaitė.

„Svogūniškesnės“ vedėjos neradom. Beata vienintelė, kuri idealiai tinka prie tokio Čipolino kaip aš“, − sako juokdamasis A. Valinskas.

Tuo tarpu iš I. Burlinskaitės rankų jis imtų net lydytą šviną, o ką jau kalbėti apie „Auksinių svogūnų“ statulėles. Jomis įvertintų sensacingų nominacijų bus net dešimt.

Renginio organizatoriai sako, kad ypač intriguojančios varžybos vyksta „Metų citatos“ kategorijoje – artėjant „Auksiniams svogūnams“ politikai kaip įmanydami stengiasi nusikalbėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)