Per visą dainininkės karjerą ši moteris yra girdėjusi labai daug išgalvotų istorijų apie save ir savo šeimą. „Įdomiausia, esą Paltinienė sau pjaustėsi venas dėl Ivanausko, o Ivanauskas metė žmoną dėl manęs – na dėl venų esu daug girdėjusi, bet dėl žmonos – tai man čia stebuklas“, – pasakys kvatodamasi estrados legenda.

N. Paltinienė kartu su savo vyru Arvydu Paltinu koncertuoja iki šiol. Sėkmės paslaptis – nuoširdumas ir meilė muzikai. Artėjant Naujiesiems metams, sutuoktiniai nuoširdžiai dėkoja Lietuvos žmonėms už tai, kad jaučiasi čia mylimi ir laukiami.

Ne tik Paltinų naujamečiai linkėjimai, bet ir verslininkės Ingos Budrienės pasiruošimai šventiniam paskutiniam metų vakarui bei astrologo Naglio Šulijos įžvalgos ateinantiems Ožkos metams – per TV3 įžymybių naujienų laidoje VIP su Egle Kernagyte-Dambrauske ir Vaidu Baumila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)