Ne paslaptis, jog naujame muzikiniame šou dainos atliekamos tik gyvai, o dalyvių pasirodymus vertina kompetentinga vertinimo komisija. Pirmoje laidoje S. Nainė į sceną stojo su Linu Lapėnu. Duetas atliks kūrinį „Nemylėjau tavęs“.

Paklausta, kaip sekėsi pirmasis iššūkis, žinoma moteris pripažino, kad tai – gal ir ne geriausias pasirodymas, tačiau ji tikrai nesustos ir tobulės. „Niekada nesakiau ir nesakysiu, kad esu superturboekstra dainininkė ir kad viską darau gerai. Esu toks žmogus, kad nebijau suklysti, o iš savo klaidų ar komisijos pastabų pasimokinti“, – sako dainininkė ir drabužių kūrėja Simona Nainė.

Dainininkė išvardino privalumus, kuo dainavimas duetu gali būti itin naudingas: „Ruošiantis pasirodymams iš partnerio ar partnerės gali išmokti daug įdomių dalykų, sužinoti apie jų taikomą techniką atlikime, gauti patarimų ar pastabų.

Tokie dalykai visada verčia tobulėti ir labiau stengtis. Juo labiau, kai du scenos partneriai yra suinteresuoti paruošti gerą pasirodymą.“ Ir, nors tapti projekto nugalėtoja S. Nainė nesitiki, dalyvavimas „Muzikiniame iššūkyje“ jai labai svarbus: „Apie laimėjimą aš net nesvajoju. Mano tikslas čia kitoks – įveikti sau pačiai išsikeltus iššūkius ir išmokti susidoroti su savo jauduliu. Nes taip, taip... Aš visada labai bijau.“

Muzikiniame šou „Muzikinis iššūkis“ dalyvauja 14 žinomų žmonių: Vilija Matačiūnaitė, Tadas Juodsnukis, grupės „Naujos pupytės“ narė Monika Šedžiuvienė, grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė, dainininkai Audrius Janonis ir Deividas Norvilas-Deivis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, latvių kilmės atlikėja Baiba Skurstenė-Serdiukė, Vytauto ir Eglės Juozapaičių dukra Ieva Juozapaitytė, renginių vedėjas Linas Lapėnas, aktoriai Neringa Nekrašiūtė ir Jokūbas Bareikis, dainininkė Rūta Žibaitytė, LNK laidos „24 valandos“ vedėjas Giedrius Leškevičius.

S. Nainė jau spėjo susipažinti su visais muzikinio projekto dalyviais ir nekantrauja kūrinius atlikti su kiekvienu iš jų.

„Noriu su visais jais padainuoti. Man visi be jokių išlygų geri ir labai gerbiami“, – apie kolegas kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)