M. Repšys netrukus debiutuos projekte „Delfinai ir žvaigždės“ ir būtent dėl to jau mėnesį jo gyvenimas yra apvirtęs aukštyn kojomis. „Treniruotės vyksta Klaipėdoje, tad tenka dažnai ten vykti, – DELFI pasakojo aktorius. – Ir ten vykstu ne dėl kelių valandų, o dėl kelių minučių treniruotės. Treniruotė su delfinais baseine trunka vos pusvalandį.“

Aktorius, prieš sutikdamas dalyvauti projekte, dvejojo tik dėl to, kad nepavyks visko suderinti. „Aš turiu labai daug darbų, todėl bijojau tik to, kad nerasiu tam laiko. Juk iš tiesų viena treniruotė, kuri trunka vos pusvalandį, man užima visą dieną“, – apie ilgas keliones iš sostinės į uostamiestį ir atgal kalbėjo M. Repšys.

Vyras tikino, kad į šią veiklą žvelgia rimtai, tačiau nemano, kad tam reikia specialaus pasiruošimo. „Treneriai tikrai profesionalūs, todėl manau, kad norint galima ir nardyti, ir plaukti išmokti. Juk čia nereikia kažko stebuklingo. O ir pasiruošimo nereikia kažkokio ypatingo, tiesiog reikia norėti, – paprastai apie, rodos, nepaprastą projektą kalbėjo M. Repšys. – Nors, žinoma, pirmą kartą tikrai buvo nejauku viename baseine su delfinais, tačiau labai greitai supratau, kad nėra ko bijoti, kad jie iš tiesų labai mieli ir protingi gyvūnai.“

Pasidomėjus, ar yra projektas, kuriame Marius nedalyvautų, šis nė nesvarstęs tarė griežtą ne. „Visi projektai yra savotiškai įdomūs. Net neįsivaizduoju, ką turėtų man pasiūlyti, kad aš nesutikčiau“, – šyptelėjo pašnekovas.

Liko vos kelios dienos ir Marius turės televizijos žiūrovams pademonstruoti pirmąjį pasirodymą. „Jaudulio netrūksta, nes pasirodymas dar nė nepradėtas ruošti, tačiau tikiu, kad viskas bus gerai“, – nusijuokė aktorius.

Pernai šiame šou savo jėgas išbandžiusios garsenybės tikino, kad delfinai suteikia neįtikėtinos ramybės ir priverčia kiek kitaip pažvelgti į supantį pasaulį. „Aš dar nespėjau pajausti kažkokių pokyčių, nors dar ir treniruojuosi su jais neseniai, vos mėnesį. Gali būti, kad dar kažką pajusiu, gal kažkas viduje tikrai pasikeis“, – šyptelėjo M. Repšys.

Pirmosios transliacijos iš Lietuvos jūrų muziejaus, kuriame jau kurį laiką kartu su delfinais treniruojasi būrys Lietuvos garsenybių, televizijos žiūrovus nudžiugins jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)