Metų atlikėjos apdovanojimas atiteko Ericai Jennings. Į sceną užlipusi dainininkė pasinaudojo proga prabilti itin skaudžia, dar ką tik Lietuvą sukrėtusia tema, kuomet mirė žiauriai sumuštas ketverių berniukas.

„Aš, kaip mama, negaliu nieko nesakyti apie šiandien. Berniuk, kuris mirė, atleisk mums, nes mes tave nuvylėme. Jei mes norime būti gerai funkcionuojančia visuomene, tai mes turime matyti, turime paklausyti, turime pakalbėti, ir, galų gale, kažką daryti“, – sakė E. Jennings.

Po moters kalbos dalis žiūrovų plojo pakilę iš savo vietų.

DELFI primena, kad trečiadienio vėlų vakarą gautas pranešimas, kad Kėdainiuose, Mindaugo gatvės daugiabutyje, sumuštas ketverių metų vaikas. 23 metų vaiko motina Monika buvo patekusi į teisėsaugos akiratį dėl sukčiavimo. 27 metų sugyventinis Gediminas teistas du kartus dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir disponavimo narkotikais.

Nors atvykus medikams abu jie buvo blaivūs, tiriama, ar jie nebuvo apsvaigę nuo narkotikų. Kauno klinikų medikai sakė, kad vaiko patirti sužalojimai buvo labai sunkūs: visas kūnas nusėtas mėlynėmis, sužeistos galvos smegenys, plaučiai. Berniukas buvo skubiai operuotas.

Po operacijos jo būklė buvo kritinė, vaikutis buvo be sąmonės. Jo gyvybę palaikė tik speciali aparatūra. Berniuko gyvybė užgeso penktadienį, 7.30 val.

M.A.M.A apdovanojimų akimirkos:

Raudonojo kilimo svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)