Televizijos kritikai antrojo sezono serijoms negailėjo puikių atsiliepimų, o muzikiniai aktorių pasirodymai Amerikoje pralenkė net įspūdingą pirmojo sezono sėkmę: išleisti penki albumai su „Choro“ garso takeliais ir daugiau nei šimtas singlų. Net 156 antrojo „Choro“ sezono dainos pateko į kas savaitę sudaromą „Billboard“ karščiausių dainų šimtuką, taip sumušdamos 52 metų top‘ų rekordą. Tuo tarpu singlus „Teenage Dream“ ir „Loser Like Me“ per pirmąją savaitę atsisiuntė daugiau nei 200 000 internautų.

Antras „Choro“ sezonas buvo nominuotas dvylikai „Emmy“, penkiems „Auksiniams gaubliams“ ir per penkiasdešimt kitų apdovanojimų. Pernai serialas vainikuotas trims „Auksiniams gaubliams“: kaip ir 2010-aisiais, „Choras“ tapo geriausiu komedijiniu muzikiniu serialu, tuo tarpu Jane Lynch ir Chrisas Colferis – geriausiais antraplaniais aktoriais.

Vaidmenis šiame seriale taip pat kuria miuzikle „Burleska“ (Burlesque) su popscenos deivėmis Cher bei Christina Aguilera suvaidinusi aktorė Dianna Agron, TV3 serialų „Herojai“ (Heroes), „Kalėjimo bėgliai“ (Prison Break) ir „CSI Niujorkas“ (CSI: NY) žvaigždė Jessalyn Gilsig, kultiniame seriale „Seksas ir miestas“ (Sex and the City) suvaidinęs Matthew Morrisonas, filmo „Valgyk, melskis, mylėk“ (Eat, Pray, Love) herojus Mike‘as O‘Malley ir begalė kitų talentų.

Vienas populiariausių pasaulyje jaunimo serialų antrajame sezone TV3 eteryje tęs istorijas apie talentingus vaikinus ir merginas, susibūrusius į mokyklos chorą. Jų akyse – noras savo balsais užkariauti pasaulį, pranokstant garsiausias pasaulio žvaigždes, o širdyse – nepaprasta sumaištis: aistra vieno kitam, noras bėgti iš pamokų, populiarumo siekimas ir pirmosios meilės dramos...

„Choras“ gvildena kiekvienam jaunam žmogui aktualias problemas, todėl serialo kūrėjai neabejoja – kiekvienas žiūrovas čia gali ne tik atrasti save, bet ir pasisemti pozityvaus požiūrio ir įkvėpimo siekti savo svajonės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)