„Kai Deivis scenoje pasakė „jau blogiau nebus“ mane pamatęs, aš gavau šoką. Aš pagalvojau – koks baisus žmogus. Aš juo taip žaviuosi visą gyvenimą, o jis taip pasakė“, - laidoje juokavo N. Nekrašiūtė.

„Ji puiki dainininkė, kaip aktorės jos nežinau, nes nemačiau jos spektaklių. Ji žmogus su vidumi. Manau, kad pasirodymas bus geras“, - tikino Deivis. Pora atliks kūrinį „Žiūrovai“. Jų pasirodymo vieta – cirkas.

„Esu tikra, kad bus šiek tiek graudu. Nes daina labai liūdna. Sunkiai man sekasi repetuoti, mane labai už širdies griebia, nes esu sentimentalus žmogus. Aš iškart pradedu verkti. Tai nežinau kaip man seksis“, - jaudulio neslepia Neringa. „Dramatiškas veiksmas vyksta cirke, kur šiaip pilna džiaugsmo, vaikų klegesys ir geros emocijos. Bet patys cirko artistai gyvena dramatiškus gyvenimus“, - jai prideda Deivis. Prie naujai suburto dueto pasirodymo prisidėjo tikri profesionalai – Alytaus cirko studijų „Dzūkija“ ir „Amber“ artistai.

„Labai sukrečiantis pasirodymas. Tai ir jūsų, ir cirko artistų nuopelnas, kurių talentas ir sugebėjimai yra tiesiog pribloškiantys. Nesusijaudinti yra labai sudėtinga. Jūs čia padarėte įspūdingą spektaklį“, - sakė „Muzikinio iššūkio“ komisijos narė Livija Gradauskienė. Ir iš tikrųjų, poros pasirodymas nepaliko abejingų. Žiūrovai salėje neslėpė susižavėjimo, o komisijos nariai žarstė komplimentus. Aktorė Neringa Nekrašiūtė po pasirodymo vos laikė ašaras – garsią moterį itin paveikė šis pasirodymas.

„Muzikiniame iššūkyje“ šį šeštadienio vakarą pasirodys šios poros: Tadas Juodsnukis ir Ieva Juozapaitytė, Linas Lapėnas ir Giedrius Leškevičius, Rūta Žibaitytė ir Jokūbas Bareikis, Baiba Skurstene-Serdiukė ir Audrius Janonis, Eimutis Kvoščiauskas ir Monika Šedžiuvienė, Vilija Matačiūnaitė ir Simona Nainė, D. Norvilas-Deivis ir N. Nekrašiūtė. Duetų atliekamos žinomiausios dainos suskambės kalėjime, automobilių servise, kariuomenėje, aerobikos salėje, taksi automobilyje, bokso ringe ir cirke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)