„Kai paskambino serialo prodiuserė ir patvirtino, kad filmuosiuosi seriale, man reikėjo pranešti, kad laukiuosi. Tuomet jai sakiau: „Viskas gerai, noriu filmuotis, bet yra toks niuansas, kad aš laukiuosi antro lėliuko. Ir gimdyti turiu nežinau kada. Ryt, poryt ar už savaitės.“ Paprašiau, kad mano scenas nukeltų vėlesniam laikui“, – pasakojo E. Dubinskytė-Šimaitė, pridurdama, kad grįžti į filmavimo aikštelę iškart po gimdymo, buvo nelengva: „Didžiausias iššūkis, kas liečia mane kaip asmenį, tai yra tai, kad pradėjau filmuotis, kai mano vaikui buvo tik dvi savaitės.“

Darbą ir motinystę derinanti Elida prisipažįsta, kad pradžia buvo itin sunki.

„Prisipažinsiu, buvo sunku ir kūno formos ne tos buvo, todėl negaliu dabar žiūrėti į save ekrane, nes svoris visai ne tas. Tačiau mane džiugina, kad visa komanda labai palaiko ir geranoriškai žiūri į šią situaciją. Kol kas sekasi puikiai. Žiūrėsime kaip bus toliau“, – šypsodamasi pasakojo aktorė.

Du vaikus su vyru auginanti E. Dubinskytė-Šimaitė į filmavimo aikštelę naujagimio kartu su savimi nesiveža. Pasak moters, tai trikdytų visos kūrybinės komandos darbą: „Svarbiausia, kad man nereikia vežtis vaiko į filmavimo aikštelę, nes jis būna su mano mama. Viena aktorė kažkada bandė tai daryti, bet nesisekė. Aplinkui daug darbuotojų, reikia stabdyti ir laukti kada vaikelis pavalgys. O jei dar vaikas verkti pradeda – juk jis negali to daryti tyliai.“

Seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“ Elida kuria tikros „blogietės“ Auksės vaidmenį. Aktorė juokiasi, kad režisieriai dažniausiai jai skiria neigiamų charakterių vaidmenis. Moteris sako, kad taip, ko gero, nutinka dėl jos išvaizdos ir charakterio. Ji pati prisipažįsta, kad labiau mėgsta kurti charakteringus, stiprių moterų vaidmenis.

„Tiesa, kad man dažniausiai tenka kurti neigiamus personažus. Mano tipažas ir išvaizda labiau tinka „blogietės“ vaidmeniui. Lyriški, „gėrietės“ vaidmenys man pačiai gal nelabai patinka. Charakteringi vaidmenys man įdomesni, labiau limpa“, – kalbėjo aktorė.

Šiaulių universitete estrados meno studijas baigusi moteris džiaugiasi, kad šiuo metu darbų jai netrūksta. „Džiaugiuosi, kad yra serialai, nes jie duoda gerą galimybę užsidirbti pinigų. Atlyginimai teatre yra visai kitokie. Jau ne pirmus metus filmuojuosi šiame seriale, todėl esu viską „įsicinkinus“, tad viskas sekasi puikiai“, – sakė E. Dubinskytė-Šimaitė.

Be pozityvumo ir jautraus santykio su gamta, TV3 seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“ žiūrovų laukia ir intriguojantis siužetas, atkeliavęs iš Pietų Amerikos. Argentiniečių televizijos serialo „Blind Date“ istorija žavi jau beveik 50 pasaulio šalių žiūrovus, o nuo šiol – ir serialo „Naisiai. Sugrįžimas“ gerbėjus. Be visiems gerai pažįstamų Naisių kaimo herojus įkūnijančių aktorių – Sigito Jakubausko, Aurimo Žvinio, Rimanto Bagdzevičiaus, Nijolės Mirončikaitės, Elidos Dubinskytės-Šimaitės ir kitų, šią vasarą vaidmenis kurs ir Inga Norkutė-Žvinienė, Josif Baliukevič, Jūratė Budriūnaitė, Anicetas Gedvilas, Aušra Štukytė ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)