Aktorė Ineta Stasiulytė, šokėjas Deividas Meškauskas ir dainininkė Liepa Mondeikaitė sukūrė ne tiek romantišką, kiek komišką atmosferą. Jie atkurė filmo „Džiaze tik merginos“ mizansceną.

Deividas virto Marilyn Monroe ir scenoje pasirodė su balta suknele bei aukštakulniais. Prieš pasirodymą rodytame vaizdo reportaže vyras prisipažino, kad tai pirmas kartas, kai jis ant scenos pasirodys moters amplua. „Reikės prieš veidrodį pastovėti ir pažiūrėti, kaip čia atrodyti kaip moteriai“, – reportaže kalbėjo D. Meškauskas.

L. Mondeikaitė-Norkevičienė scenoje atliko vyro vaidmenį. Nors scenoje ji pasirodė su suknele, tačiau vedėjus ši trijulė bandė šmaikščiai apgauti, kad neva į legendinę Marilyn įsikūnijo Liepa, o milžinišką instrumentą laikė Deividas.

Komisiją tiesiog sužavėjo toks pasirodymas, jie vienas po kito žarstė komplimentus. Jų negailėjo nei Aanas Chošnau, šįvakar užimantis vieną komisijos kėdę, nei Kristina Kazlauskaitė, nei Vytautas Lukočius.

Vis dėlto linksmiausius ir aštriausius komplimentus rėžė Arūnas Valinskas. Pramogų pasaulio vilkas tikino, kad Liepa yra puiki aktorė. „Yra tokia rūšis gamtoje – hermafroditai. Liepa, tu tarsi sliekas, tu gali būti bet kas. Didžiausi komplimentai tau“, – ir juoką, ir šypsenas žiūrovų bei atlikėjų veiduose sukėlė A. Valinskas.