„Tokių herojų tikrame gyvenime – pilna. Jos yra gudrios, drąsios „bobos“. Tai sudėtinga profesija ir iš tokių moterų galima tik pasimokyti. Aš nedrįsčiau iš vyro 5 eurų paprašyti, ką jau kalbėti apie naujus batelius“, – pasakoja Akvilina.

Mergina savo užsibrėžtų tikslų gyvenime siekia užtikrintai – išbandė aktorystę, tapo žinomu modeliu užsienyje, o Lietuvoje vadinama viena stilingiausių šalies moterų. Dabar ji siekia muzikos diskžokėjos karjeros aukštumų – po truputį plaukia į platesnius, tarptautinius vandenis.

Ji prisipažįsta – bandė dirbti biure, tačiau neiškentusi iš darbo išėjo. „Norėjau turėti režimą. Be to, galvojau, kad sėdėdama biure ir dirbdama viršvalandžius pagaliau visuomenės akyse atrodysiu „teisingai“ ir niekas manęs nebeklaus: „tai koks gi tas tavo darbas?“ Tačiau supratau, kad gyventi reikia taip, kaip tau pačiam atrodo. Kitaip paprasčiausiai nebūsi laimingas...“

Akvilina – scenos žmogus. „Daug kas į šou verslą rimtai nežiūri, tačiau man tai yra gyvenimo aistra, kuri neturi jokios monotonijos. Vis randu naują aistrą. Šiuo metu tai yra muzika – ji mane daro neįtikėtinai laimingą“, – pasakoja A. Urbaitė ir išduoda, kad rudenį žmonės išgirs apie naują jos projektą, susijusį jai itin artima diskžokėjos veikla.

Projektų, kaip ir nuotykių jaunos moters gyvenime netrūksta. Akvilina džiaugiasi turėdama laisvę rinktis: „Būna, pabosta Lietuvoje – pakeičiu aplinką. Dirbu modeliu agentūroje Stambule, turėjau keletą muzikinių pasirodymų, dalyvavau poroje filmų kastingų. Vietoje nesėdžiu!“

„Moterų laimė“ į TV3 eterį sugrįžta gerokai atsinaujinusi. Bene daugiausiai dėmesio antrajame sezone teks jaunai aktorei Gabijai Urniežiūtetei, kurios kuriama herojė Milda žengs į komplikuotą suaugusiųjų pasaulį ir atskleis, kaip kuriama moters laimė nuo jaunų dienų.

Milda – mergina iš mažo miestelio, gyvenusi vaikų namuose, o po skandalo su prie jos priekabiavusiu direktorės pavaduotoju, atsidūrusi Vilniuje. Nors ji – drąsi, nebijanti pakovoti už save ir narsiai priimanti iššūkius, gyvenimas sostinėje – visai ne toks, kokio ji tikėjosi.

„Moterų laimės“ tęsinio režisieriaus kėdę dalinasi net du režisieriai – Algirdas Gradauskas bei Kristina Kunčinaitė. Antrajame sezone vaidina G. Jaraminaitė-Ryškuvienės, Dalia Michelevičiūtė, Monika Bičiūnaitė, Oneida Kunsunga, A. Ubartaitė, Vytautas Anužis, Dainius Jankauskas, Paulius Tamolė ir daug kitų aktorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)