Vos prasidėjus jau šeštajai išlikimo kovai, projekto vedėjų duetas Vaida Skaisgirė ir Justinas Jankevičius realybės šou gražuoliukui Žygiui pasiūlė nuo galimo iškritimo išgelbėti savo draugę Ernestą. Žygis ne kartą buvo užsiminęs, kad išlikimo kovoje norėtų susikauti su Renaldu, todėl projekto vedėjai jam suteikė unikalią galimybę ir pasiūlė vietoje Ernestos užimti karštąją kėdę. Deja, jaunas vaikinas neįrodė esąs tikras vyras ir nesutiko apsikeisti vietomis su Ernesta.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad prieš keletą savaičių tikrai norėjau su Renaldu sėsti. Aš norėjau atsisėsti prieš tris – keturias savaites, bet kadangi man pavyko išlikti čia tiek ilgai, o Renaldą laikau stipriu priešininku, tai man norisi čia dar išlikti“, - netikėto pasiūlymo atsisakė vaikinas.

Žygis netapo vakaro džentelmenu ir nepanoro vietoje Ernestos užimti karštosios kėdės. Panašu, kad vaikinas tik drąsus pašnekėti, o kai atėjo laikas veiksmais įrodyti savo žodžius, projekto „dainorėlis“ dėjo į krūmus. Tad nuožmioje išlikimo kovoje rungtis liko Ernesta ir Renaldas.

„Realiai, tai iš vienos pusės sąžininga, nes aš neoriginalus angelas. Nemanau, kad aš nusipelniau, bet nebuvo kitos išeities“, - savo kolegų pasirinkimą jį pasodinti ant karštosios kėdės aiškino Renaldas. Vaikinas ragino savo gerbėjus balsuoti už jį: „Bus, kaip bus. aš nesėdėjęs, Ernesta – sėdėjus. Aš noriu išlikti. Mieli žiūrovai, draugai, kolegos, gerbėjai, mane ką tik per reportažą parodė tokį, koks aš esu šiame projekte, savo gyvenime. Tai čia jau jums spręsti už ką balsuoti.“

Susumavus telefonu ir internetu balsavusių žiūrovų balsus transliacijos pabaigoje paaiškėjo, kad projektą palikti turi Ernesta. Tai jau šeštoji dalyvė, kuri projektą paliko po išlikimo kovos. Ernesta sulaukė 11383 palaikymo balsų, o Renaldas gavo 36123 žiūrovų balsus. Ši išlikimo kova susilaukė rekordinio žiūrovų balsų skaičiaus.

Tiesioginėje transliacijoje buvo pranešta ir itin intriguojanti naujiena. Iki realybės šou pabaigos likus vos trims savaitėms buvo ir vėl pakeistos žaidimo taisyklės. Jau nuo rytojaus projekte nebelieka „Angelų“ ir „Velnių“ komandų. Nuo šiol barmenai kovos kiekvienas už save. Nuo pirmadienio į projektą grįš pliusai ir minusai. Jau kitą sekmadienį išlikimo kovoje kovos ne du, o trys barmenai. Tas dalyvis, kuris surinks mažiausią apyvartą, užims pirmąją karštąją kėdę, antrąją karštąją kėdę užims tas, kuris surinks daugiausiai minusų, o trečiąją karštąją kėdę nulems daugiausiai pliusų surinkęs dalyvis. Dar aršesnė kova tarp dalyvių prasidės jau nuo šios minutės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)