Šį, ketvirtadienio, vakarą, 21.00 val. TV3 televizijos žiūrovų laukia itin intriguojanti ir karšta „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ laida, kurioje jie išvys „Angelų“ komandos merginas demonstruojančias savo grožybes. Simona, Sigita ir Viktorija drąsiai apnuogino savo biustus ir taip į barą viliojo visus greitkeliu Kaunas – Klaipėda važiuojančius keleivius. Iššaukiančiai apsirengusios merginos žadėjo klientų automobilius nuplauti nemokamai.

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ žiūrovai turės progą iki soties paganyti akis, nes atsipalaidavusios ir tik liemenėlėmis bei trumpais sijonais prisidengusios projekto dalyvės užkurs karštą pirtį. Net kolegoms vaikinams bus sunku susikaupti.

Šį vakarą realybės šou dvyliktuko laukia ne tik paskutinė savaitės darbo diena bare, bet ir tai, kas neišvengiama – pirmasis pliusų ir minusų vakaras. Šiandien paaiškės kas taps lyderiu, o kam gresia karštoji kėdė. Jau šį sekmadienį, iš mažiausiai apyvartos surinkusios komandos, net du dalyviai kausis išlikimo kovoje, o vienam jų – teks palikti šou.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)