Atlikėjai turėjo perdaryti vienas kito dainas, įnešdami į jas savo stiliaus ir skambesio. K. Juodzevičiūtei tekusi užduotis – tikrai rimta. Scenos grandas V. Malinauskas - itin reiklus ir neslepia, kad taip pat TV projekte išgarsėjusio dainininko Andriaus Rimiškio dainos versija jam labai nepatinka.

„Rimiškis, tai čia buvo... Jam – tai nesėkmė. Jis gal nekaltas, gal taip sugalvojo prodiuseriai, kurie darė tą laidą ir jam tą dainą tiesiog įpiršo, bet savo vokalinėmis galimybėmis jis tiesiog nepajėgė tos dainos ištempt“, – sakė V. Malinauskas.

Tuo tarpu „Lietuvos balso“ titulą pelniusi, iš muzikų šeimos kilusi, šešiolikmetę, neslėpė, kad žada įnešti dainai šiuolaikiškumo: „Dainos ritmas bus pakeistas ir manau, kad daina skambės kiek džiaziškai, galbūt į RnB stiliaus pusę bandysime krypti“, – intrigavo K. Juodzevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)