Su penkiais stipriausiais, kuriuos trečiadienį atrinks didžiosios perklausos ekspertai, spalio 15 d. gyvo garso koncerte labiausiai jaudinsis Edita. „Kai rinkome fantomą pirmą kartą, balsavau už save, nes nežinojau, prieš ką galiu atiduoti savo balsą – visi buvo nuostabūs. O šįkart vėl fantomu tapti siūliau save, nes per beveik tris savaites supratau – nesu čia blogiausia, bet ir tikrai ne stipriausia. Juk negroju instrumentais, neturiu muzikinio išsilavinimo, negaliu kurti aranžuočių ar konkrečiais patarimais padėti draugams. Todėl šis „Dangaus akademijos“ studentų pasirinkimas man liūdnas, bet teisingas“, - svarsto Edita.

Tamsiaplaukė 24 metų „Dangaus“ dalyvė Edita šį šeštadienį atliks jai skirtą Marto B. ir Egidijaus Dragūno dainą „Kažkur yra šalis“. Kaip ir visiems fantomams, jokios individualios dėstytojų konsultacijos jai suteiktos nebus. Edita finalui ruošis savarankiškai ir jai teks pasikliauti vien savo talentu ir darbštumu. Jeigu Editai pasirodžius TV3 žiūrovai tiesioginės transliacijos metu daugiau taškų atiduos už vieną iš penkių finalistų, jai „Dangaus akademijos“ studijas teks baigti.

Edita Krakauskaitė 6 metus vaidino mėgėjiškame Kauno teatre. Vėliau nuo teatro scenos ji stryktelėjo tiesiai į Jungtinių Arabų Emyratų koncertų sales. Prabangiuose Dubajaus restoranuose Edita dainuodavo kasdien po penkias valandas, o į Lietuvą grįžo... prasidėjus ramadanui. Tuomet nuo arabų patraukli brunetė buvo griežtai saugoma, nors Lietuvoje ji nepaliko to vienintelio gerbėjo, su kuriuo ją saistytų kokie nors įsipareigojimai. Medicinos studijas baigusi Edita iki žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus“ dirbo operacinės slaugytoja ir yra pratusi ne tik kasdien matyti kraują, bet ir puikiai valdyti stresines situacijas.

Trečiasis „Dangaus“ savaitės finalas įvyks Kauno laisvalaikio ir pramogų centre „Oazė“ jau spalio 15 d. Jį tiesiogiai transliuos TV3 19.05 val.